Set de antrenament de simulare a rănilor criminalistice
Set de antrenament de simulare a rănilor criminalistice

Set de antrenament de simulare a rănilor criminalistice


14.839,29 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Această unitate de colectare a dovezilor de traumă de bază conține o serie de răni create special pentru predarea analizei scenei crimei și a reconstrucției criminalistică a scenei.

Detaliile din răni sunt concepute pentru a determina tipurile de arme, direcția forței și alte detalii conexe care vin doar cu reproducere realistă a traumelor. Acest kit inovator conține modele sculptate cu atenție sculptate de răni prelevate din rănile victimei efective și privite de profesioniști educaționali criminalisti care asigură reprezentări în scenă reală a traumelor găsite în mod obișnuit pe victimele crimei violente.

Acest kit este o necesitate pentru orice program aplicat de studiu al rănilor. Materialele din acest kit vor oferi o expunere pentru prima dată pentru novice, precum și o pregătire continuă pentru profesionistul deja în domeniu. De la rănile simple de puncție se asociază cu trauma instrumentului ascuțit până la intrarea armelor de foc și rănile de ieșire, acest kit este esențial în studierea metodologiei reconstrucției scenei crimei bazate pe demografia rănilor. Puteți recunoaște ligatura modelului în strangulare? Care a fost arma de crimă? Cum arată o singură rană cu cuțit cu cuțit în comparație cu o rană cu două margini. Care sunt diferența dintre rana mecanismului de sinucidere și semne de ezitare? Fiecare dintre acestea și multe altele sunt abordate cu un kit care include, de asemenea, ceară de molip, sânge coagulant și o selecție de machiaj pentru vânătăi, albire și lividitate.

Întregul caz este ambalat într -un caz de transport robust pentru protecție și ușurință de transport către locul de instruire. 24 de răni diferite în kit; 72 de bucăți în total.
1005772 [W44646]
5 Produse

Referințe specifice