Multimetru digital Fluke Fluke 179 True-RMS

Multimetru digital Fluke Fluke 179 True-RMS


6.155,57 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

0,09% precizie de bază. Afișaj digital cu grafic de bare analogic și lumină de fundal. Măsurători de temperatură. garantie limitata pe viata.

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Prezentarea produsului

DMM-ul Fluke 179 True-RMS este instrumentul standard de depanare pentru sistemele electrice și electronice.

Cu precizia, fiabilitatea și ușurința în utilizare, Fluke 179 este soluția preferată pentru tehnicienii profesioniști din întreaga lume. Include caracteristicile de care aveți nevoie pentru depanarea și repararea sistemelor electrice și electronice, plus un afișaj digital iluminat din spate, grafic cu bare analogic și măsurători de temperatură încorporate.

Funcționează când aveți nevoie, unde aveți nevoie

Puteți avea încredere în Fluke 179 robust și fiabil pentru a face treaba în toate locurile dezordonate, zgomotoase, cu energie ridicată și la mare altitudine în care lucrați. Indiferent dacă aveți nevoie de un multimetru pentru depanarea industrială sau pentru instalarea sau întreținerea sistemelor electrice și electronice, Fluke 179, cu capabilitățile sale de valoare RMS reală, poate face treaba. Este testat independent pentru utilizare în siguranță în medii CAT III 1000 V, CAT IV 600 V și este susținut de o garanție pe viață

Doar unul dintre instrumentele de încredere Fluke

Fluke construiește cele mai de încredere instrumente din lume, ceea ce înseamnă mai mult decât Fluke 179. Dacă lucrați cu echipamente HVAC, lucrați în lumea instalatorilor electrici și a reparatorilor sau aveți nevoie de un contor mic pentru spații mici, consultați familia completă Fluke multimetre digitale.

Alte caracteristici utile:

Nivel de siguranță CAT III 1000 V, CAT IV 600 V

Vine cu o garanție pe viață

Permite calibrarea cu carcasă închisă prin panoul frontal

Include husă ergonomică cu toc de protecție integrat

Evaluat de siguranță pentru uz industrial

Toate intrările de pe 177 sunt protejate conform IEN61010-1 CAT IV 600 V/CAT III 1000 V. Listate UL, CSA, TÜV și VDE în așteptare. Vă puteți baza pe Fluke 175 pentru citiri precise, cu valoarea RMS reală, prin ani de service fiabil.

Accesorii incluse

Baterie de 9V instalată

Cabluri de testare

Senzor de temperatura

Manualul utilizatorului

Informații în descărcări

1000 Produse

Referințe specifice