NIRYO Niryo Ned 6-axis robotic arm

NIRYO Niryo Ned 6-axis robotic arm


44.610,13 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Descriere

Descoperiți Ned, noul nostru robot colaborativ cu 6 axe, bazat pe tehnologii open-source concepute pentru educație, formare profesională și cercetare.

La Niryo, vrem să democratizăm robotica.

Cu Niryo One, multe școli au putut să le ofere studenților să învețe Robotica și industria 4.0 direct cu un robot cu 6 axe, open-source și similar ca design cu roboții industriali. Niryo One este, de asemenea, folosit în multe laboratoare de cercetare și dezvoltare pentru a testa noi utilizări ale roboticii colaborative.

Faceți cunoștință cu succesorul său, Ned, care are multe îmbunătățiri.

Concepţie

Ned este conceput pentru a reproduce toate mișcările necesare pentru cele mai avansate utilizări cu o precizie și o repetabilitate de 0,5 mm.

Structura din aluminiu a lui Ned îl face exemplar robust și neted, permițându-i să realizeze cu fluiditate mișcările necesare proiectelor dumneavoastră de robotică.

Acest cobot profită de capacitățile Raspberry Pi 4, cu un procesor ARM V8 de înaltă performanță pe 64 de biți, 2 Gb de RAM și o conectivitate îmbunătățită.

 

Ned este un robot colaborativ bazat pe Ubuntu 18.04 și ROS (Robot Operating System) Melodic, o soluție open-source creată pentru robotică. Prin ROS, Ned are mai multe biblioteci permițându-vă să concepeți multe programe de la cele mai simple la cele mai complexe, răspunzând apoi, într-un mod flexibil, nevoilor dumneavoastră.

Utilizări

Utilizarea Ned for Education and Research înseamnă a avea un robot colaborativ cu utilizări fidele realității industriale:

Utilizați o metodă de programare vizuală pentru cele mai simple procese (Blockly, similar cu Scratch),

Creați-vă propriile programe permițându-vă să creați procese complexe, cum ar fi programe create pentru multirobot sau care necesită utilizarea inteligenței artificiale pentru viziune.

Prototipați scenarii industriale complete, cum ar fi „pick & place” (ridicați un obiect pentru a-l muta), „pick & pack” (luați un obiect și introduceți-l într-un ambalaj)...

Cum îl controlează pe Ned?

Activați modul de învățare al lui Ned pentru a-l poziționa manual și pentru a-l învăța cum să le reproducă. Controlul Ned poate fi la fel de ușor ca apăsarea unui buton.

Cu Niryo Studio, aplicația noastră desktop gratuită, utilizați blocuri pentru a vă crea propriile programe robotice. Bazat pe Blockly (similar cu Scratch), interfața noastră de programare vizuală vă permite să creați rapid și ușor programe robotizate fără cunoștințe anterioare de programare.

Utilizați un Arduino sau un Raspberry Pi pentru a controla Ned prin intrările și ieșirile sale digitale (tutorial).

Utilizatori avansați: dezvoltați propriul controler (utilizați un mouse de computer, o tastatură, un controler de joc sau Leap Motion pentru a controla Ned în funcție de preferințele și nevoile dvs.), utilizați API-ul nostru (Python, Modbus, TCP) pentru a controla Ned direct sau de la distanță, sau scufundă-te direct în codul ROS, care este open-source.

Specificatii tehnice

Numărul axei 6

Greutate 6,5 kg

Sarcina utila 300 g

Atingerea maximă 440 mm

Precizie 0,5 mm*

Repetabilitate 0,5 mm*

 

Sursa de alimentare 11,1 Volti / 6A

Comunicare Ethernet 1 Gb/s

WIFI 2,4GHz și 5GHz – 802,11 g/g/n/ac – (~31 dBm, <80dBm)

Bluetooth 5.0 BLE

USB

Interfață/Programare Windows/MacOS/Linux (aplicație desktop) și API-uri

Consum de energie ~ 60 W

Materiale Aluminiu, PLA (imprimare 3D)

Porturi 1 Ethernet + 2 USB 3.0 + 2 USB 2.0

Hardware Raspberry pi 4

+ 3 x NiryoSteppers

+ 2 x Dynamixel XL – 430

+ 1 x Dynamixel XL – 320

Senzor de detectare a coliziunii Senzor magnetic (pe motor)

*Ned este un robot realizat în principal în scopuri educaționale și pentru testarea liniilor de asamblare mici. Nu garantăm nicio precizie și robustețe în timp pentru aplicația dumneavoastră.

Informații și descărcări

NIRYO NED Brochure

NIRYO Ned User Manual

1000 Produse

Referințe specifice