Model pentru educația ginecologica
Model pentru educația ginecologica
Model pentru educația ginecologica Model pentru educația ginecologica Model pentru educația ginecologica Model pentru educația ginecologica Model pentru educația ginecologica Model pentru educația ginecologica

Model pentru educația ginecologica


6.580,69 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Încrederea este unul dintre elementele de bază ale unei relații de asistență medicală de succes. De asemenea, este unul care necesită timp pentru a construi, în special în ceea ce privește subiectele intime. Investiți într -o relație de lungă durată și continuați afaceri și utilizați instrumente de educație pentru a construi un raport puternic cu pacienții dvs.
Acest model unic de formare ginecologică este ideal pentru scopuri demonstrative și pentru formarea inserțiilor realiste ale barierei feminine Dispozitive contraceptive , care sunt plasate în zona vaginală/cervicală.
Acestea includ:
  • Femidom
  • Femcap (Cap Cervical)
  • Inel vaginal
  • Diafragmă
  • Cupa menstruală
A doua funcție importantă a acestui simulator este că este posibilă introducerea diferitelor tipuri de Pessars cum ar fi inelul, bolul sau cubul care sunt utilizate în caz de prolaps sau incontinență. De asemenea, este posibil să se demonstreze cum să introduci un DIU (bobină) și să arătăm unde ar trebui să fie localizat. Capacul cervical poate fi detectat cu ecografie și este, de asemenea, posibil să practicați inseminarea intrauterină (IUI).

Peretele vaginal transparent permite o vedere a interiorului vaginului și, deoarece uterul este parțial deschis, se poate vedea clar cum sunt introduse diferitele dispozitive. Poziționarea și introducerea corectă pot fi demonstrate și apoi verificate într-un scenariu de predare, stagiarul câștigă rapid încredere în utilizarea diferitelor ajutoare din cauza unei reprezentări clare și a unei simple verificări de sine. Aceasta este o reprezentare foarte simplificată a pelvisului feminin și a organelor genitale feminine.
3B Scientific
1013705 [P53]
5 Produse

Referințe specifice