TXT Controller 4.0

TXT Controller 4.0


7.746,90 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Principalele avantaje:

- 512 MB RAM și 4 GB spațiu de stocare eMMC

- 3 ieșiri servo și afișaj tactil capacitiv

- Integrarea perfectă a controlerului în modele

- Actualizări automate de firmware prin cloud

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Controlerul TXT 4.0 oferă o gamă largă de funcții noi, cu 512 MB RAM de spațiu de stocare și 4 GB eMMC, trei ieșiri servo și un afișaj tactil capacitiv care acceptă gesturi. Modulul îmbunătățit WiFi și Bluetooth oferă o interfață wireless care funcționează pentru multe aplicații diferite. O altă interfață este portul gazdă USB, care poate fi folosit pentru a conecta camera USB fischertechnik sau stick-urile USB, de exemplu. Până la opt controlere suplimentare pot fi conectate la un controler ca extensii. Datorită carcasei înguste, controlerul se integrează perfect în modele. Actualizările de firmware sunt descărcate automat prin cloud pentru a se asigura că modelele rămân mereu la zi, păstrând în același timp programele personalizate. Software-ul ROBO Pro Coding poate fi folosit pentru programare grafică, precum și Python. Nu depinde de niciun sistem de operare și poate fi folosit și pe dispozitive mobile. Alte caracteristici ale controlerului includ:

- Procesor: Arm® dual Cortex®-A7 650 MHz + Cortex®-M4

- Capacitate de stocare: 512 MB DDR3 RAM, 4 GB eMMC

- Extensie de stocare: slot pentru card Micro SD

- Ecran tactil color: 2,4”, 320x240 Pixel, capacitiv (permite gesturi)

- Design plat, dimensiuni: 90x90x17.5mm

- 8 intrări universale: digital/analogic 0-9VDC, analogic 0-5 kΩ /

- 4 intrari de contor rapid: digital, frecventa pana la 1 kHz

- 4 ieșiri motor 9V/250mA (max. 1 A): viteză variabilă continuu, rezistentă la scurtcircuit, alternativ 8 ieșiri individuale, de ex. pentru LED-uri

- 3 iesiri servo 5V (max. 2A), rezistente la scurtcircuit

- Modul wireless combinat Bluetooth / WiFi: Bluetooth 5.0 (BR, LE & EDR), WLAN Dual band 2.4 GHz și 5GHz 802.11a/b/g/n

- Client USB 2.0: Port mini USB pentru conectarea la PC

- Port USB Host: port USB-A, de exemplu pentru camera USB fischertechnik sau stick-uri USB

- Interfata camerei: prin gazda USB, drivere de camera Linux integrate in sistemul de operare

- 2x bandă de conectare cu 6 poli: pentru a extinde intrările și ieșirile (pot fi conectate până la 9 controlere TXT 4.0) și interfață I²C

- Difuzor integrat pentru redarea sunetelor (fișiere WAV)

- Sistem de operare open source bazat pe Linux, actualizare firmware prin cloud, stick USB sau card micro SD

- Programare cu ROBO Pro Coding (grafic și Python), compilator C/C++ (nu este inclus)

- Opțiuni suplimentare de programare prin interfața REST. Tensiuni de ieșire disponibile 9V, 5V și 3.3V. Alimentare: port 3,45 mm 9V DC sau porturi fischertechnik 2,5 mm (pentru acumulator). Incl. Cablu de conectare USB și cablu de expansiune cu 6 poli.

Material didactic însoțitor:

Produsele fischertechnik Education includ materiale didactice cuprinzătoare, accesibile gratuit. Acestea au fost dezvoltate împreună cu colegii de formare a profesorilor, profesori și didacticieni și se potrivesc în mod ideal nevoilor sălii de clasă. În plus față de introducerea subiectului, sunt disponibile planuri de lecție cu fișe de sarcini și referințe ale planurilor educaționale.

- Introducerea subiectului oferă conținut care poate fi utilizat în mod optim pentru pregătirea lecției și integrat în lecții. Sunt oferite definiții, istorie, cunoștințe de bază și multe altele.

- Materialul didactic include o imagine de ansamblu asupra obiectivelor de învățare precum și a timpului necesar pentru sarcini.

- În conformitate cu subiectele relevante pentru curriculum, sunt incluse diverse sarcini în cadrul cărora sunt tratate diferite experimente.

- Sarcinile sunt împărțite în sarcină de construcție, sarcină tematică și sarcină de experimentare. În acest fel, se progresează de la construirea, la învățarea conținutului tehnic, la aplicarea cunoștințelor dobândite.

100 Produse

Referințe specifice