Seeed Grove - Recunoaștere a vorbirii

Seeed Grove - Recunoaștere a vorbirii


341,38 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Folosește vocea pentru a interacționa cu lucrurile din jurul tău poate fi întotdeauna unul dintre cele mai interesante lucruri ale aplicației IoT, vrem să facem ceva mai diferit și mai cool

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Folosește vocea pentru a interacționa cu lucrurile din jurul tău poate fi întotdeauna unul dintre cele mai interesante lucruri ale aplicației IoT, dorim să facem ceva mai diferit și mai cool. Recent tocmai am lansat soluția de control vocal „Respeaker” pe Kickstarter și devine blockbuster. Cu toate acestea, nu toată lumea are nevoie de un Respeaker pentru a construi un proiect de control vocal, uneori oamenii au nevoie doar de o soluție simplă, aici am dori să prezentăm prima generație de recunoaștere a vorbirii Grove pentru a-ți realiza visul de o casă inteligentă ușor și rapid.

Recunoașterea vorbirii Grove este o aplicație concepută pentru control vocal, cum ar fi casă inteligentă, jucărie inteligentă, robot de control vocal, orice ați dori să controlați prin voce, merită încercat. Placa include un Nuvoton ISD9160, un microfon, 1 bliț SPI, 1 conector Grove, 1 conector pentru difuzor și 1 led pentru a reflecta vocea ta.

Nuvoton ISD9160 este un chipcorder (SoC) care, bazat pe Cortex™-M0, oferă o soluție puternică și economică pentru aplicațiile de control vocal. ISD9160 nu este singurul lucru uimitor din această pădure. Să ne uităm la microfon. Îți amintești momentul inconfortabil în care trebuie să vorbești direct și strâns cu dispozitivul de recunoaștere a vocii pentru a te asigura că te aude? Nu se va întâmpla de data asta! Microfonul de pe dispozitivul de recunoaștere a vorbirii Grove este omnidirecțional, ceea ce înseamnă că, indiferent dacă un utilizator vorbește în microfon din față, din spate, din stânga sau din dreapta, microfonul va înregistra semnalele, toate cu câștig egal.

Acest dispozitiv de recunoaștere a vorbirii poate recunoaște 22 de comenzi, inclusiv „pornire”, „oprire”, „Reda muzică” și așa mai departe. De fiecare dată când recunoaște o comandă, va returna o valoare și apoi difuzorul conectat la aceasta va repeta comanda. Această valoare poate fi folosită pentru a controla alte dispozitive, cum ar fi motorul, playerul de muzică. L-am testat ore întregi pentru a ne asigura că are o rată de recunoaștere ridicată și un declanșator fals foarte scăzut.

Cum să-l folosească

Awaken Word: Hicell (Vă rugăm să îl pronunțați ca un singur cuvânt)

Când recunoaște cuvântul de trezire, LED-ul devine roșu, atunci puteți spune cuvântul de comandă, dacă recunoaște cuvântul de comandă, LED-ul va deveni albastru.

Note

Pachetul nu include difuzor.

Puterea difuzorului ar trebui să fie mai mică de 1w pentru a evita orice deteriorare a cipului.

Caracteristici

Recunoaștere vocală locală

Rată foarte scăzută de declanșare falsă

Conector difuzor (JST2.0, difuzorul nu este inclus)

Microfon incorporat

Tensiune de lucru 3,3/5V

22 intrare de recunoaștere

Viteza de transmisie implicită: 9600

Lista de materiale

Grove - Recunoaștetor de vorbire 1

Grove - Cablu 1

1000 Produse

Referințe specifice