25 diapozitive la microscop
Cele mai importante bacterii patogene și non-pathsgenice:
1 (d). Staphylococcus aureus, Pus Organism 2 (D). Sarcina lutea, tije cromogene 3 (e). Streptococcus pyogenes, Pus Organism 4 (D). Streptococcus lactis, organismul de aprovizionare a laptelui 5 (d). Bacillus subtilis, bacil de fân, frotiu cu bacili și spori 6 (d). Bacillus mycoides, organisul solului 7 (e). Bacillus anthracis, boala de sortare a lânii 8 (e). Mycobacterium tuberculosis, tuberculoză 9 (d). Corynebacterium diftheriae, difteria 10 (e). Bacterie erysipelatos, Red Murrain 11 (d). Rhizobium radicicola, bacterii de fixare a azotului 12 (d). Proteus vulgaris, putrefacție 13 (d). Escherichia coli, bacterii de colon 14 (d). Eberthella typhi, febra tifoidă 15 (d). Salmonella paratyphi, febră paratifoidă 16 (f). Vibrio Comma, Asiatic Colera 17 (d). Shigella dysenteriae, dizenterie bacilară 18 (d). Hemofilus influenzae, Pfeiffer Bacillus 19 (E). Spirillum volutans, din apă putrid 20 (d). Rhodospirillum rubrum, Spirilli cromogeni 21 (E). Clostridium botulinum (botulism), intoxicații alimentare 22 (g). Spirochaeta Duttoni (Borrelia recurentis), în frotiu de sânge 23 (d). Bacterii din gură, cu tije gram pozitive și negative 24 (d). Bacterii din pâine 25 (d). Bacterii din brânză.
1003887 [W13011S]
5 Produse