Mitoză și meioză (diviziunea celulară) Pachet de profesori multimedia (Pachet de bază de 6 articole) - engleză
Mitoză și meioză (diviziunea celulară) Pachet de profesori multimedia (Pachet de bază de 6 articole) - engleză

Mitoză și meioză (diviziunea celulară) Pachet de profesori multimedia (Pachet de bază de 6 articole) - engleză


3.355,79 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor


 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

cuprinzând: 6 diapozitive la microscop în cutie de plastic, 3 transparențe de culoare OHP, 6 schițe și fișe de lucru, broșură cu text explicativ, casetă specială de carton
  1. Allium, Sfaturi rădăcină, L.S. arătând o vedere laterală a tuturor etapelor mitozei, ironhematoxilline
  2. Whitefish Mitoză, L.S. de embrion care arată mitoza animalelor
  3. Testicul de șoarece, T.S. Afișarea spermatogenezei în toate etapele
  4. Cromozomi uriași din glanda salivară a lui Chironomus, prepararea dovlecei Special colorat pentru cromomeri
  5. Lilium, celulele mamă microspore, Prophaza primei divizii care arată meioză,
  6. Lilium, celule mamă microspore, metaor anafază a primei divizii, care arată mitoză.
  7. Pachetele pentru profesori cuprind toate media necesare pentru lucrările în clasă:
    1. Set de diapozitive selectate la microscop pregătit în cutia de plastic. Diapozitivele preparate la microscop se fac în laboratoarele noastre sub control științific riguros. Ele sunt produsul unei experiențe îndelungate combinate cu cele mai actualizate tehnici.
    2. Set de transparențe aeriene, dimensiuni mari, culoare completă. Transparențele aeriene arată imediat, pe ecran, detaliile eșantionului necesare pentru demonstrație la cea mai potrivită mărire. Ulterior, studentul consideră că este mai ușor să localizați partea relevantă a diapozitivului microscopic la microscop. Transparențele sunt tipărite printr -un proces special și excelează din cauza calității lor ridicate de proiecție.
    3. Set de schițe și foi de lucru cu desene pentru toate diapozitive. Fișele de schiță și de lucru servesc pentru a facilita văzarea drumului său prin diapozitivele de microscop pregătit și găsirea detaliilor importante în lecție. Ei încep procesele de învățare și înțelegere prin compararea diapozitivelor de microscop cu desenele schematice, astfel încât să identifice și să eticheteze detaliile relevante în lecție. Acestea permit completarea sau colorarea desenelor în funcție de observații proprii și, în sfârșit, foile pot fi utilizate pentru teste. Profesorul poate lua fotocopii ale foilor pentru numărul de elevi.
    4. Manual cu o descriere detaliată a tuturor diapozitivelor, desenelor și transparențelor. Manualele sunt destinate să vă ajute să utilizați mai eficient materialul nostru didactic atât în ​​clasă, cât și în timpul studiului individual. Acestea oferă o descriere a structurilor morfologice implicate, ceea ce face considerabil mai ușor de căutat și de a găsi punctele relevante din diapozitivele la microscop. De asemenea, furnizează informații cu privire la relațiile sistematice și fiziologice și principiile biologice generale, precum și stimularea interpretării în clasă și a utilizării didactice a observațiilor făcute.
    5. Cutie specială de carton pentru stocare și ambalare
LIEDER
1008738 [W13741-2]
5 Produse

Referințe specifice