Braț de tensiune arterială cu sistem de difuzoare externe
Braț de tensiune arterială cu sistem de difuzoare externe
Braț de tensiune arterială cu sistem de difuzoare externe Braț de tensiune arterială cu sistem de difuzoare externe Braț de tensiune arterială cu sistem de difuzoare externe

Braț de tensiune arterială cu sistem de difuzoare externe


22.252,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

De multe ori atunci când lucrați cu un subiect live, presiunile sunt dificil de auscultate, ceea ce face ca evaluarea exactă a competenței elevilor să fie aproape imposibilă.

Acest braț are un difuzor încorporat, plus o unitate de control electronic. Permite instructorului să prezinte orice combinație de presiuni sistolice și diastolice și să controleze rata pulsului și nivelul volumului. De asemenea, poate fi adăugat un decalaj auscultabil, iar cele cinch faze Korotkoff pot fi discernate audibil. Presiunile sunt activate la supapa de eliberare de către student și pot fi citite direct de la sfigmomanometru.

Când utilizați simulatorul de tensiune arterială, elevii nu sunt niciodată „aproximativ” corecți - cu valorile prestabilite sunt corecte sau greșite. Sistemul de difuzoare externe permite unei întregi săli de clasă la sunetele de tensiune arterială auscultate, care în mod normal pot fi auzite doar de o singură persoană prin stetoscop. Unitatea de control electronic are, de asemenea, un buton de calibrare manuală care permite utilizarea unității cu orice tip de sfigmomanometru.




Simulatorul este furnizat cu difuzorul extern, unitatea de control electronic (4 baterii „AA” incluse), un sfigmomanometru și o carcasă de transport dur. Un stetoscop nu este inclus.
Life/form
1005622 [W44089]
5 Produse

Referințe specifice