Spectrum Youth volleyball net

Spectrum Youth volleyball net


3.819,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Acest set de volei le permite copiilor de toate vârstele să învețe elementele fundamentale ale voleiului cu un set care se potrivește nevoilor lor și oferă o experiență de învățare distractivă.

Acest sistem de fileu Spectrum Youth este proiectat după sistemele noastre de fileu Spectrum de top pentru volei la nivel profesionist. Stâlpii telescopici, din aluminiu, dispun de un sistem de blocare cu buton care se reglează cu ușurință la 12 setări diferite de înălțime. În funcție de vârsta și abilitățile de joc ale copilului, înălțimea poate fi setată până la 1,14 m și include înălțimile oficiale de volei masculin și feminin și înălțimi suplimentare între ele.

Sistemul de plasă dispune de plasa noastră Spectrum de dimensiuni regulamentare (L: 9,75m x H: 0,91m) care este preatașată la stâlpi.

Cablurile de ancorare cu mânere de tragere căptușite, permit ajustări rapide care asigură că plasa rămâne întinsă. Include, de asemenea, o coardă de delimitare pre-măsurată (18m x 9m) și o pungă de transport care face transportul și depozitarea convenabilă.

megavolei13
100 Produse

Referințe specifice