Set magnetic de construit MAGNA-TILES Metropolis 110 piese
video

Set magnetic de construit MAGNA-TILES Metropolis 110 piese


599,00 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Solicita prin email publicare produs in SEAP - SICAP 

Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

  • Setul include 110 piese: 2 patrate mari, 56 de patrate mici, 12 triunghiuri echilaterale, 12 triunghiuri drepte, 10 triunghiuri isoscele, 2 sasiuri cu roți, 1 usa, 1 dreptunghi, 2 scari, 4 sferturi de cerc, 1 spinner, 6 ferestre, 1 arcada.
  • Fiecare piesa este translucida si are magneti in interior, care permit conectarea cu celelalte forme in orice pozitie. Este un secret capacitatea unica de a se atrage reciproc, chiar si atunci cand sunt rotiti invers. Magnetii de inalta calitate sunt securizati in siguranta in fiecare forma.
  • Magna-Tiles Metropolis ofera posibilitatea de a explora ideile si lectiile de matematica si geometrie intr-un mod distractiv si interesant.
  • Piesele au dimensiuni porivite pentru copii, pentru a putea fi folosite cu usurinta.
  • Magna-Tiles mentine active timp indelungat interesul si atentia copiilor si constituie un excelent instrument de dezvoltare a abilitatilor spatiale, tactile, motorii fine, de constructie si modelare, matematice si geometrice.
  • Dezvolta gandirea logica si critica, rationamentul matematic, si stiintific, abilitatile de rezolvare a problemelor, rationamentul spatial, abilitatile tactile, motricitatea fina, coordonarea ochi-mana, dexteritatea, imaginatia si creativitatea. In plus, Magna-Tiles face ca invatarea sa fie distractiva, mareste timpul si capacitatea de concentrare a copiilor, mentinandu-le atentia ocupata cu ceva educațional. 
  • Toate seturile Magna-Tiles originale sunt compatibile intre ele.
  • Magna-Tiles sunt folosite in scoli, gradinite, locuri de joaca, in centre pentru copii, in muzee pentru copii si in multe case din toata lumea. Parintii, educatorii si copiii de toate varstele iubesc Magna-Tiles!
  • Seturile magnetice de constructie Magna-Tiles sunt sigure pentru copii, sunt realizate din material plastic ABS (Acrylonitrile butadiene styrene) de inalta calitate, nu contin BPA, ftalati, PVC, latex sau materiale toxice, respectand standardele internationale de calitate si siguranta CE, EN71, ASTM și CPSIA. 
  • Atentie! Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de accidente. Jucaria contine magneti sau componente magnetice. Magnetii care se lipesc unul de celalalt sau se ataseaza de un obiect metalic in interiorul corpului uman pot provoca accidente grave. Cereti imediat asistenta medicala in cazul in care magnetii sunt inghititi sau inhalati. 
Magna Tiles
Magna Tiles
5 Produse

Fișa cu date

Dimensiune
54 x 28 x 9 cm

Referințe specifice

Carduri numere cu Magna Tiles

Carduri educative cu numere pentru idei de activitati cu setul magnetic Magna Tiles

Descarcă (4.95MB)

Legate deproduse