Sistem Auscultare SimShirt - marimea XL
Sistem Auscultare SimShirt - marimea XL
Sistem Auscultare SimShirt - marimea XL Sistem Auscultare SimShirt - marimea XL Sistem Auscultare SimShirt - marimea XL Sistem Auscultare SimShirt - marimea XL

Sistem Auscultare SimShirt - marimea XL


115.061,09 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

SIMSHIRT AUSCULTATION SISTEM este un simulator purtabil și funcționează împreună cu stetoscopul de antrenament SIMSCOPE. Cu etichetele senzorului RFID țesute exact în țesătura SimShirt, studenții vor ausculta în locații corecte anatomic de fiecare dată, anterior și posterior. Un sunet preselectat va reda imediat ce piesa pieptului Stetoscopului Simscope este navigată pe una dintre locațiile corecte anatomic de pe îmbrăcăminte.

Sistemul de auscultare SIMShirt de la Cardionics permite interacțiunea elev-pacientă în formarea abilităților clinice și este un instrument critic pentru o educație medicală realistă și antrenantă. SimShirt este purtat de pacienți standardizați, astfel încât studenții să poată ausculta și diagnostica pacientul în mod independent, fără ca instructorii să fie nevoiți să dea sunete fiziologice. Rezultatul este o încredere sporită în abilitățile și manierele lor de noptieră.

Sistemul SIMShirt Auscultation este livrat cu un laptop compact cu software -ul SIMSCOPE deja instalat. Atunci când accesați software-ul, educatorii pot alege orice sunet din marea bibliotecă de auscultare cardionică, permițând studenților lor să se angajeze activ în practica de auscultare a pacienților și în pregătirea practică. Cu stetoscopul de antrenament Wireless SIMSCOPE, instructorii vor putea modifica instantaneu sunetele necesare scenariului lor direct de pe laptop. Dacă un student inițiază o intervenție care necesită o schimbare rapidă a condiției, conectivitatea WiFi încorporată permite modificarea parametrilor la zbor.

Sistemul SimShirt Auscultation este, de asemenea, livrat cu șapte seturi de 15 patch -uri de senzori de etichete RFID pentru a extinde în continuare experiența de predare. Patch -urile pot fi plasate pe locații corecte anatomic, fie pe manechine, fie pe pacienți standardizați. Fiecare patch are o etichetă care indică locația sa anatomică dedicată, pentru a vă asigura că sunetele sunt întotdeauna auzite din locația corectă.
;
antrenament de auscultare cu caracteristicile sistemului de simulare SIMShirt:
  • Biblioteca completă de auscultare formată din 15 inimă, 10 plămâni, 6 sunete intestinale și 1 sunet bruit
  • Include Covid-19 Auscultation Lung Sound
  • Permite schimbarea rapidă a sunetelor prin zborul prin rețeaua Wi-Fi independentă
  • Utilizatorii pot crea scenarii personalizate pentru a se potrivi cu anumite programe
  • Până la 5 SIMSCOPE AUSCULTATION STOSCOPES SIMSCOPE pot fi conectate la un sistem SIMSHIRT și funcționate de la un laptop de controler ;
Detalii tehnice:
SIMSHIRT poate fi utilizat în pregătirea de simulare a asistenței medicale pentru auscultare la pacienții standardizați, precum și la simulatoare de pacienți, sau pentru utilizare în combinație cu formarea obiectivă de examinare clinică structurată (OSCE) sau orice alt standard de examinare.
;
SIMSSHIRT SISTEM AUSCULTATION ; este recomandat pentru:

  • Profesor ușor și unu la unu și formare de studenți
  • Îmbunătățirea interacțiunii de grup prin utilizarea a șapte seturi de patch -uri care pot fi plasate pe mai mulți pacienți standardizați sau manechinule
  • Angajarea unui grup mai mare de studenți prin extinderea antrenamentului cu numeroase SIMSCOPES suplimentare
  • Utilizarea sistemului pentru predarea și instruirea atât a începătorilor, cât și a claselor avansate
  • Crearea de scenarii personalizate cu o mare varietate de afecțiuni fiziologice și patologice ;
Conținut de livrare:
  • O îmbrăcăminte SimShirt, lavabilă (30 ° C) și disponibilă în mai multe dimensiuni
  • SIMSCOPE Electronic Auscultation Training Stetoscop
  • Laptop cu software SIMSCOPE preinstalat
  • Șapte seturi de patch -uri de senzori de etichetă RFID
  • Carcasă de transport
  • Cablu USB
  • Manual de utilizare ;
Achiziția SIMShirt include o licență SAM Online de 1 an gratuită. SAM Online este o platformă interactivă de formare online de auscultare online, care oferă studenților și instructorilor acces la o bibliotecă de sunete simulate extinse, ghiduri de lecție pentru peste 60 de condiții și instrumente pentru a grafic progresul învățării. Biblioteca de sunet cuprinzătoare și ajutorul instructorului fac ; sam online ; potrivit pentru fiecare nivel de antrenament de auscultare.

1022828
5 Produse

Referințe specifice