Stetoscop E-Scope pentru deficiențe de auz
Stetoscop E-Scope pentru deficiențe de auz
Stetoscop E-Scope pentru deficiențe de auz Stetoscop E-Scope pentru deficiențe de auz Stetoscop E-Scope pentru deficiențe de auz Stetoscop E-Scope pentru deficiențe de auz Stetoscop E-Scope pentru deficiențe de auz

Stetoscop E-Scope pentru deficiențe de auz


5.009,89 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Versiunea deficiențe de auz a stetoscopului E-G Căștile sunt așezate pe partea de sus a canalelor urechii sau a matrițelor pentru urechi și, prin urmare, nu interferează cu dispozitivul auditiv. Astăzi, stetoscopurile amplificate joacă un rol important în asistarea lucrătorilor din domeniul sănătății care au pierderi de auz și sunt esențiali pentru furnizarea de servicii de îngrijire a sănătății în comunitățile lor.

E-Scope prezintă un design de linie, care îi permite să fie drapat confortabil în jurul gâtului. Cu controale de volum amplasate pe capul stetoscopului, utilizatorul va găsi e-Scope ușor și convenabil de utilizat.
;
e-Scope pentru deficiențe de auz poate fi utilizat cu succes pentru următoarele setări de auscultare:

predarea
În scop didactic, este posibil ca o a doua persoană să asculte un pacient simultan: E-Scope are o ieșire auxiliară pentru conectarea la un al doilea ascultător sau un dispozitiv de înregistrare. Pentru ca un student să audă ce aude instructorul, conectați stetofonul (achiziție opțională 1022489 ) la ieșirea sunetelor situate pe corpul E-SCOPE.

înregistrare
Pentru înregistrarea sunetelor auzite prin e-Scope, mufa de ieșire laterală poate fi conectată la dispozitivele de înregistrare. Vă recomandăm să comandați cablul de interfață PC pentru o compatibilitate completă. Conectează E-SCOPE la un computer sau un dispozitiv de înregistrare printr-un mufă de telefon stereo de 1/8 inch (achiziție opțională).

Telemedicină
E-Scope poate fi utilizat pentru trimiterea sunetelor inimii și pulmonare pe linii telefonice sau pe internet folosind un sistem de telemedicină recunoscut, cum ar fi Polycom sau Tandberg. E-SCOPE a fost testat pe scară largă folosind sisteme de teleconferință Cisco.
;
Proprietăți tehnice:
  • Există 32 de pași între cele mai mari și cele mai mici poziții de volum pe E-SCOPE
  • Sunetele inimii au un interval de frecvență de 20-650Hz, în timp ce sunetul respirator este cuprins între 70 și 2000Hz
  • E-Scope este echipat cu un cronometru care va opri instrumentul după aproximativ 1,5 minute pentru a conserva durata de viață a bateriei ;
; Conținut de livrare:
  1. Un e-SCOPE Stetoscopul electronic cu deficiențe de auz
  2. Pachet accesoriu: o diafragmă pediatrică, clopot pentru adulți din plastic, clopot pediatric din plastic și clopot pentru copii din plastic
  3. Manual de produse ;
  4. căști

    E-Scope trebuie utilizat cu o pereche de căști. În mod alternativ, poate fi utilizat cu un cablu DAI - atunci nu este nevoie de utilizarea căștilor.
    Căștile pot fi comandate de la Cardionics - vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a vă asigura că este inclusă o pereche de căști compatibile. Dacă doriți să utilizați căștile private, vă rugăm să vă asigurați că utilizați un adaptor pentru stereo la mono.
    Cardionics oferă următoarea alegere a căștilor (achiziție opțională):
    1. Căști mari cu urechi mari 1022466
    2. Căști în stil tradițional cu plug de 3,5 mm 1022465
    3. Căști cu Micro USB pentru al doilea ascultător 1022487 < /a>
    4. Căști în stil convertibile cu plug de 3,5 mm 1022486
    5. Căști în stil convertibil cu micro USB pentru al doilea ascultător 1022487
    6. ;
      disclaimer:
      Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că utilizarea E-SCOPE cu aparatul auditiv pentru auscultarea sunetelor inimii sau plămânilor poate fi limitată de capacitatea de aparat auditiv sau de interfața dintre aparatul auditiv și e-Scope Electronic Stetoscop . De asemenea, unii indivizi pot avea pierderi de auz în intervalul sunetelor inimii și pulmonare care nu sunt compensate de aparatul auditiv. Din aceste motive, Cardionics vă recomandă să vă consultați cu audiologul dvs. pentru sfaturi care să vă acopere pierderea auzului și răspunsul la aparatul auditiv.
      ;
      Vom fi încântați să vă ajutăm sau pe audiologul dvs.
Cardionics
1021986
5 Produse

Referințe specifice