Manechin avansat - copil - gestionarea căilor respiratorii cu caracteristici de defibrilare
Manechin avansat - copil - gestionarea căilor respiratorii cu caracteristici de defibrilare

Manechin avansat - copil - gestionarea căilor respiratorii cu caracteristici de defibrilare


20.765,49 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Prezentați -vă elevilor cu provocările cu care se pot confrunta în lumea reală. manechinul oferă umflarea limbii și laringospasm, pe lângă toate caracteristicile de pe modelele standard.

Acest manechin avansat de gestionare a căilor respiratorii este perfect pentru practicarea abilităților la pacienții pediatri și reprezintă dimensiunea unui pacient de 5 ani. Practicați tehnicile de intubare, ventilație, aspirație, CPR și maxilar.
Anatomia și reperele realiste includ dinții, limba, faringele orale și nazale, laringe, epiglotă, arrii, cu corzi vocale false și adevărate, trahee, plămâni, esofag și stomac. Instructorul vă permite să practicați intubația orală, digitală și nazală, precum și E.T., E.O.A., P.T.L., L.M.A., de exemplu, inserția sistemului King și Combitude Plămâni separați pentru auscultare. Puls manual carotid. Vezica stomacală gonflabilă indică insuflarea esofagiană. Cu poziția sa ușor anterioară, limba umflătoare și corzile vocale, manechinul avansat de gestionare a căilor respiratorii pentru copii este un manechin excelent pentru antrenamente introductive, precum și avansate.

Trainer ulde gestionare a căilor respiratorii pentru copii, vă permite să practicați defibrilația folosind defibrilatoare standard, automate sau semiautomatice de monitorizare externă. O cutie de încărcare internă absoarbe întreaga rezistență a fiecărui șoc pentru a proteja elevii și echipamentele. LT este, de asemenea, posibil să monitorizeze manechinul, la fel ca un pacient real, și este compatibil cu toate mărcile standard și tipurile de defibrilatoare, monitoare și simulatoare de pacienți. Dispune de patru locuri EKG și două locuri de defibrilare. Acest tors este conceput pentru a fi fundamentul sistemului de criză pentru copii. Brațele și picioarele pot fi adăugate mai târziu pentru a oferi acces IV, perfuzii intraoase și monitorizarea tensiunii arteriale. Dacă nu aveți un simulator EKG și doriți să practicați recunoașterea EKG, este posibil să doriți să luați în considerare adăugarea simulatorului EKG interactiv la antrenamentul dvs.
manechinul poate fi utilizat cu dispozitive supraglotice ale căilor respiratorii pentru antrenamentele căilor respiratorii.

Life/form
1018864
5 Produse

Referințe specifice