Costum de simulare a obezității - adult masculin - bej
Costum de simulare a obezității - adult masculin - bej
Costum de simulare a obezității - adult masculin - bej Costum de simulare a obezității - adult masculin - bej Costum de simulare a obezității - adult masculin - bej

Costum de simulare a obezității - adult masculin - bej


27.060,59 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Costumele de obezitate bariatrică oferă aspectul și dimensiunea unui pacient obez și prezintă pungi speciale în interiorul costumului care vă permit să adăugați greutate pacientului dvs. simulat și să vă faceți antrenamentul mai realist. Puteți seta punga noastră de reținere a greutății pentru a umple pungile interne ale costumului cu greutate adăugată: de ex. pungi de nisip, greutăți, cărămizi, cărți sau alte articole grele. Fiecare costum de obezitate prezintă un pannus realist și sâni pendlați ponderați pentru aspectul și simțirea adevărată.

Costumul de obezitate masculină prezintă găuri de acces la injecție bilateral în brațe, astfel încât să puteți simula accesul IV și injecția deltoidă și, de asemenea, să prezinte o deschidere în zona inghinală, astfel încât cateterismul, îngrijirea peri și clismele pot fi simulate în funcție de capacitățile manechinului dvs. Acest costum complet de corp are, de asemenea, picioarele de edemă pitând construite chiar în costum.

Pereții interiori ai costumului de obezitate conțin pungi, astfel încât să puteți adăuga la fel de multă greutate la costum pe care doriți. (Puteți adăuga la fel de multă sau mică greutate pe care o solicită scenariul dvs. specific de antrenament) Sim U Suit oferă vezicii de plastic opționale care pot fi umplute cu nisip sau pietriș pentru a vă ajuta să adăugați greutate la costum.

Costumul de obezitate se potrivește bine tuturor mărcilor comune de simulatoare de pacienți cu fidelitate de mare dimensiuni sau persoane vii/pacienți standardizați
Sim U Suit
3017847
5 Produse

Referințe specifice