Costum de simulare a obezității - adult feminin - bej


27.060,59 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Costumele de obezitate bariatrică oferă aspectul și dimensiunea unui pacient obez și prezintă pungi speciale în interiorul costumului care vă permit să adăugați greutate pacientului dvs. simulat și să vă faceți antrenamentul mai realist. Puteți seta punga noastră de reținere a greutății pentru a umple pungile interne ale costumului cu greutate adăugată: de ex. pungi de nisip, greutăți, cărămizi, cărți sau alte articole grele. Fiecare costum de obezitate prezintă un pannus realist și sâni pendlați ponderați pentru aspectul și simțirea adevărată.

Costumul obez de sex feminin prezintă găuri de acces în ambele brațe, astfel încât să puteți simula IV și accesul la injecție deltoidă și, de asemenea, să prezinte o deschidere în zona inghinală, astfel încât cateterismul, îngrijirea peri și enemurile să poată fi simulate în funcție de capacitățile manechinului.

Acest costum complet de corp are, de asemenea, picioarele de edem, construite chiar în costum. Pereții interiori ai costumului de obezitate conțin pungi, astfel încât să puteți adăuga la fel de multă greutate la costum pe care doriți. Sim U Suit oferă vezicii de plastic opționale care pot fi umplute cu nisip sau pietriș pentru a vă ajuta să adăugați greutate la costum.

Costumul feminin funcționează cu cele mai frecvente manechine de asistență medicală și de simulare EMS. Poate fi, de asemenea, utilizat pe persoane vii în intervalul de înălțime specificat aici mai sus.
Sim U Suit
3017849
5 Produse

Referințe specifice