Manechin Brad CPR cu AED Trainer
Manechin Brad CPR cu AED Trainer

Manechin Brad CPR cu AED Trainer


11.828,59 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Pregătiți elevii pentru situații de urgență cu manechinul AED Universal . Pur și simplu apăsați un buton pentru a seta secvența de evenimente care îi vor ajuta pe elevi să învețe pașii adecvați pentru a urma atât în ​​situații „șoc”, cât și „fără șoc”. Instructorul poate selecta din patru scenarii de antrenament pentru antrenamente manuale și mâini libere. Odată ce scenariul este selectat, manechinul îl va determina pe student în acțiuni și răspunsuri adecvate.

Instruitor ușor, compact, vine cu plăcuțe și seturi de electrozi reutilizabile, baterie de 9V și instrucțiuni de funcționare. Manechinul: Acest CPR economic manechinul este construit din plastic de vinil moale, realist, peste spumă poliuretanică pentru o senzație „umană”.

Caracteristicile includ: un tors mai lung pentru tracțiuni abdominale realiste, înclinare realistă a capului și ridicare a bărbiei pentru deschiderea căilor respiratorii, pot fi ușor manipulate pentru a simula realist obstrucția căilor respiratorii sau a situațiilor de sufocare și a unui design pulmonar/căilor aeriene ușor de utilizat, care elimină curățarea. Include trei bucăți de gură/nas și trei sisteme de unică folosință pentru plămâni/căile respiratorii.

Instruire pentru scenarii AHA:
• Oferă atât prompturi audio, cât și scrise în engleză
• Cablurile pentru plăcuțele de antrenament se conectează în partea din spate a unității
• Reglarea volumului • Afișare LCD mare pentru prompturi scrise
• Indicația scăzută a bateriei
• Alimentat de o baterie de 9V


Life/form
1018858
5 Produse

Referințe specifice