AED Trainer 3
AED Trainer 3

AED Trainer 3


5.259,79 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

AED Trainer 3 reflectă funcționalitatea unică a Philips Heartstart FR3 AED și oferă o experiență de formare realistă pentru respondenții de urgență pentru a oferi terapie optimă atunci când se confruntă cu un stop cardiac.

AED Trainer 3 este configurat cu opt scenarii din lumea reală care au fost dezvoltate în conformitate cu programele de răspuns recunoscute la nivel internațional. Sunt conforme cu ghidul AHA și ERC 2010. Mulți parametri din fiecare scenariu pot fi configurați cu ușurință pentru a se conforma protocoalelor locale sau actualizărilor viitoare de orientare. Prompturile vocale de limbă pot fi, de asemenea, schimbate la o simplă atingere a unui buton.

Instructorul poate schimba scenariile apăsând butoanele de pe dispozitivul în sine sau folosind o telecomandă opțională. În timpul fiecărui scenariu, telecomanda permite instructorului să întrerupă, să schimbe sau să introducă noi provocări, să testeze modul în care elevii răspund la o varietate de situații, sporind experiența de învățare.
Laerdal
3008301
5 Produse

Referințe specifice