Fumatul 3 în 1, fumatul activ, pasiv și la a 3-a mână
Fumatul 3 în 1, fumatul activ, pasiv și la a 3-a mână
Fumatul 3 în 1, fumatul activ, pasiv și la a 3-a mână Fumatul 3 în 1, fumatul activ, pasiv și la a 3-a mână Fumatul 3 în 1, fumatul activ, pasiv și la a 3-a mână Fumatul 3 în 1, fumatul activ, pasiv și la a 3-a mână

Fumatul 3 în 1, fumatul activ, pasiv și la a 3-a mână


2.855,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Fumatul țigărilor poate provoca daune majorității organelor noastre, mai multe boli, inclusiv boli cardiovasculare, pulmonare și boli respiratorii. În general, scade sănătatea fumătorilor.

Fumatul este una dintre cele mai importante cauze prevenibile de deces la nivel mondial, ucigând câteva milioane de oameni în fiecare an, din care 15% sunt rezultatul nefumătorilor expuși la fumat pasiv. Fumul de mâna a treia, când reziduurile chimice de fum de țigară aderă la mediul nostru strâns, cum ar fi pereții, covoarele, canapeaua etc. are un risc mai mare pentru sugari decât adulții, în timp ce se târăsc și ating totul, iar din cauza acestora poate înghiți substanțele chimice periculoase.

Prin urmare, educația tutunului este o parte foarte importantă a educației pentru sănătate în licee și a educației la pacienți.

Noul nostru, absolut unic, dar rentabil și ușor de utilizat Modelul de fumat 3in1 demonstrează clar și dramatic rezultatele activ, pasiv și fumatul de mâna a treia.

Gudronul care se acumulează în plămâni atunci când o țigară este fumată este colectată pe un filtru circular pe jumătate. Gudronul care ar ajunge la plămânul unui fumător pasiv poate fi văzută pe un alt filtru circular.

Efectul fumatului cu mâna a treia poate fi observat pe peretele cilindrului transparent. Reziduurile chimice ale fumului de tutun poate fi colectat folosind un mugure de bumbac.

conținut:
1 model
10 filtre rotunde, 37 mm diam.

Vă rugăm să vă asigurați că dispozitivul este utilizat în conformitate cu legislația locală.

3B Scientific
1022655 [T6000]
5 Produse

Referințe specifice