Pachet educațional despre fumat
Pachet educațional despre fumat

Pachet educațional despre fumat


5.581,09 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

O prezentare dinamică despre efectele fumatului este ușoară cu acest pachet educațional cuprinzător. Participanților li se oferă informații factuale despre efectele mentale și fizice ale fumatului, precum și oportunități de a relaționa informațiile cu propriile lor vieți.

Pachetul include: Ghidul de faciliator detaliat, în patru părți: Scriptul de prezentare cu fișe de lucru corespunzătoare și activități practice; patru teste cu alegere multiplă; test cuprinzător; Activități de îmbogățire creativă pentru a favoriza participarea interactivă.

Aceste ajutoare didactice care acordă atenție sunt de asemenea incluse în pachet: afișarea ingredientelor din tutun; Efectele și pericolele displayului pliabil al fumatului; Afișul secțiunii de fumat; 50 ABC-ul fumatului - broșuri. Prezentările pot fi adaptate pentru a se potrivi cu o varietate de formate de timp, de la o sesiune lungă de aproximativ opt ore la mai multe sesiuni scurte de o oră. Sunt incluse activități adecvate atât pentru publicul secundar, cât și pentru adulți.
3004622 [W43063]
5 Produse

Referințe specifice