Provocare de depreciere - Smash Match
Provocare de depreciere - Smash Match

Provocare de depreciere - Smash Match


1.630,29 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Smash Match® este o activitate cronometrată care implică potrivirea și plasarea unor forme simple legate de trafic pe covorașul Smash Match®, mai întâi fără și apoi cu efectul afectant al ochelarilor Fatal Vision®. Această activitate arată că, odată ce simțurile noastre sunt afectate, capacitatea noastră de a îndeplini sarcini simple este foarte diminuată. Mesajele tipărite promovează comportamente de conducere pozitive care reduc riscul de vătămare și victime grave legate de trafic.

Smash Match® este o nouă experiență și activitate pentru demonstrațiile de ochelari Fatal Vision®, care este sigur că va fi un instrument de învățare popular și antrenant pentru eforturile dvs. de informare și prevenire.

Materialele instructive includ un ghid al utilizatorului Smash Match® care ajută instructorul să ofere în mod eficient o experiență despre pericolele afectării conducerii. Participanții lucrează cu instructorul lor pentru a dezvolta strategii pentru prevenirea conducerii afectate și promovarea conducerii sobre.

Include:
Smash Match® covoraș
Forme și piese asortate
Cronometru digital
Ghidul utilizatorului
Geantă de transport
3011769
5 Produse

Referințe specifice