Simulator de intubație endotraheală
Simulator de intubație endotraheală

Simulator de intubație endotraheală


78.301,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

În asigurarea unei căi căi respiratorii, intubația endotraheală necesită cele mai înalte abilități și este însoțită de riscuri. Pentru a vă permite ca personal medical de urgență pentru a efectua intubații, ar trebui să utilizați cu siguranță oportunitatea de a exersa acest lucru în timpul administrării anestezicului în sala de operație. Simulatorul de intubație oferă o pregătire de intubație excepțional de bună și realistă, permițându -vă:

  • Dobândește atât abilitatea intubației traheale orale, cât și nazale.
  • Achiziționați abilitatea de a gestiona dispozitivele căilor respiratorii supraglotice (de exemplu, căile respiratorii cu mască laringiană, calea aeriană esofagiană cu tub gastric).
  • Confirmați sunetul de aer stânga și dreapta cu un stetoscop
  • Determinați ventilația unui plămân
  • Determinați intubația esofagiană accidentală
  • Utilizarea laringoscopului și antrenamentul de asigurare a căilor respiratorii poate fi instruit aproape ca pe un corp viu.
  • Flexia gâtului și extensia capului
  • Avansarea mandibulei
Limba, epiglota și faringele sunt reproduse în mod realist, cu limba și gura din material moale. Dintii frontali (patru superiori) sunt făcuți pentru a se rupe atunci când presiunea este exercitată incorect și dinții sunt folosiți ca un fulcrum în timp ce se folosesc un laringoscop.

Determinarea intubației incorecte este posibilă!
Când intubația și ventilația au fost efectuate corect, acest lucru este arătat prin creșterea simultană a pieptului stâng și drept. Când un singur plămân este ventilat, eroarea este arătată în faptul că o singură parte va crește. Când tubul traheal a fost intubat greșit în esofag și este trimis aerul, abdomenul va crește (inflația stomacului), ceea ce face posibilă determinarea erorii
Părțile modelului sunt făcute în mod intenționat pentru a fi deteriorate dacă sunt tratate aproximativ. Accesorii: 3 dinți, ulei de siliciu, carcasă de transport.
Sakamoto
1005396 [W30508]
5 Produse

Referințe specifice