Manechin adult - gestionare a căilor respiratorii - Deluxe
Manechin adult - gestionare a căilor respiratorii - Deluxe

Manechin adult - gestionare a căilor respiratorii - Deluxe


27.120,09 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

manechin de gestionare a căilor aeriene de lux de lux este singurul cap de acest fel. Mai mult simțim lifat decât stiluri mai vechi. Materialul se întinde mai mult decât pielea umană, nu va fi deteriorată de intubație agresivă, limba foarte flexibilă și corzile vocale se află într -o poziție neutră.

Acest cap de întreținere a căilor respiratorii pentru adulți folosește pielea foarte reală preluată de la statul static. Sentimentul de viață și o anatomie care accentuează caracteristicile de vizualizare exacte fac ca acest manechin să fie alegerea pentru gestionarea avansată a căilor respiratorii, cu comoditatea montajului de bord. Caracteristicile includ laringospasmul și edemul limbii. Atât plămânii, cât și stomacul sunt vizibile pentru o determinare ușoară a intubației de succes. Toate reperele anatomice sunt prezentate și corzile vocale sunt evidențiate pentru o vizionare ușoară. Dintii superiori izbucnesc dacă se aplică tehnica inadecvată în timpul intubațiilor. Placa este ancorată pe suprafețe de picioarele de aspirație. Pielea de înlocuire a zonei cricoide permite o modalitate economică de a preda și practica tehnicile chirurgicale ale căilor respiratorii. Toate adjunctele standard pentru lucrările de întreținere a căilor respiratorii în acest model.

Acest cap este de asemenea disponibil fără ca placa să fie utilizată ca înlocuitor pentru capetele dvs. statistice și PDA.


Simulaids
1018851 [W44104DB]
5 Produse

Referințe specifice