Nou nascut NENASim Xpert - ton inchis
Nou nascut NENASim Xpert - ton inchis
Nou nascut NENASim Xpert - ton inchis Nou nascut NENASim Xpert - ton inchis Nou nascut NENASim Xpert - ton inchis

Nou nascut NENASim Xpert - ton inchis



Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Pentru a cere o oferta, nu ezitați să ne contactați!


Cere ofertă

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

a fost creat pentru a completa o echipă multidisciplinară realistă sau antrenamente individuale de simulare a pacienților pentru bebeluși. este un simulator neonatal cu un nivel de realism fără precedent și oferă o soluție de pregătire ideală pentru o gamă largă de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv îngrijirea pacienților, intervenția medicală de urgență și formarea de resuscitare.

Sistemul este format din patru componente:
1. Simulator pentru bebeluși
2. Software de simulare
3. Carcasa de transport
4. Încărcător

vine cu un software care oferă comunicare Wi-Fi între copil și monitor. Are o interfață de ecran tactil ușor de utilizat, care permite controlul mișcărilor Baby Simulator și arată semnele sale vitale. Parametrii configurabili sunt afișați pe monitorul pacientului pentru interacțiunea de antrenament în timp real.

Monitorul pacientului este un instrument perfect pentru antrenamentul examinării bebelușului. Are următorii parametri pentru configurarea diferitelor scenarii: tensiunea arterială, rata de inimă, EKGS, SPO2, CO2, ABP, CVP, PAP, PCWP, NIBP, TOF și multe altele. Cursanții învață de la monitorizarea parametrilor afișați - le permite să deducă corelația dintre valorile măsurate și imaginea clinică a pacientului, ajutând astfel la recunoașterea și gestionarea situațiilor de urgență pediatrică.

Anatomie realistă
are un aspect real și o mișcare a ochilor, a capului și a gâtului. Pielea de siliciu își schimbă temperatura, în timp ce nici o articulații artificiale vizibile nu -și face ca aspectul exterior să fie și mai realist. Modelele de respirație variabilă, precum și mișcarea torsului pot fi controlate prin intermediul software -ului furnizat.

Gestionarea cailor respiratorii
Gestionarea căilor respiratorii pediatrice rămâne cea mai dificilă sarcină cu care trebuie să se confrunte mulți profesioniști din domeniul sănătății. Succesul oricărei tehnici sau performanțe clinice depinde de o pregătire constantă, care provine din înțelegerea facilităților căilor respiratorii anatomice și pediatrice. permite să efectueze toate aspectele instruirii de gestionare a căilor respiratorii neonatale și oferă cursanților încrederea necesară pentru a face față micilor lor pacienți în viitor.

Respirație
Nou -născuții și sugarii ar putea întâmpina dificultăți de respirație rezultate din mai multe boli diferite. oferă o varietate de modele de respirație dificile și complicații pentru a ajuta elevii să abordeze aceste probleme dificile în viitor. În afară de asta, ar face antrenamentul și mai realist prin sunetele sale vocale: plâns, tuse sau sughiț.

CPR
Aproximativ un sfert din totalul deceselor neonatale sunt cauzate de eșecul de a iniția și de a susține respirația la naștere. Resuscitarea eficientă poate preveni o mare parte din aceste decese - a fost conceput pentru a învăța fundamentele CPR pentru infantile și îngrijirea traumelor. Deschideți căile respiratorii înclinând capul și bărbia lui și începeți resuscitarea.

Circulația sângelui
Tensiunea arterială, rata pulsului și rata respiratorie sunt semnele vitale de rutină măsurate în îngrijirea nou-nascuti. oferă caracteristici versatile BP și EKG, toate acestea fiind controlate și afișate pe monitor.

Software
Software-ul ușor de utilizat oferă comunicare Wi-Fi între simulatorul pentru copii și monitor. Datorită acestei conexiuni wireless, sesiunile de antrenament pot fi efectuate atât în ​​interior, cât și în aer liber pentru a maximiza antrenamentul pe viață. manechinul poate alege dintre unul dintre cele 5 scenarii standard disponibile sau poate construi propriile sale. Noii parametri pot fi adăugați în orice moment pentru a modifica scenariile existente. Sunt posibile instruiri individuale, precum și de echipe, cu diferite opțiuni de limbă.

Creatorii consideră că formarea realistă de simulare este un pas esențial în îmbunătățirea asistenței medicale. Profesioniștii medicali trebuie să poată pune în practică cunoștințele dobândite fără a dăuna pacienților reali. Încrederea, competența și experiența trebuie să fie create din antrenamente clinice realiste.

Compatibil atât cu Microsoft Windows, cât și cu MacOS


Medical X
1018876
5 Produse

Referințe specifice