Brat injectie I.V. & I.M.
Brat injectie I.V. & I.M.
Brat injectie I.V. & I.M. Brat injectie I.V. & I.M.

Brat injectie I.V. & I.M.


10.114,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

  • Flashback realist
  • Piele înlocuibile
  • Loc de injecție intramusculară completă cu amprente
Simple și ușor de utilizat, Venipunctura și brațele de antrenament prin injecție sunt modalitatea ideală de a învăța venipunctura și tehnicile de injecție, inclusiv pornirea IV -urilor și introducerea cateterelor asupra acului IV. Acest simulator încheie problema dvs. de a găsi voluntari dispuși și ajută la evitarea vătămării și răspunderii pacientului în timp ce elevii învață noi proceduri.

Realismul începe cu detalii fine - chiar până la amprentele digitale. Dar cel mai important este sentimentul realist de puncție prin pielea de vinil și venele din latex. Pielea se rostogolește de fapt pe măsură ce palpați vena, iar „pop” caracteristic poate fi simțită pe măsură ce acul pătrunde în venă. Venele sunt accesibile la fosa antecubitală, de -a lungul antebrațului și în spatele mâinii, ceea ce face posibilă practicați venipunctura pe oricare dintre locurile comune.

Practica injecției intramusculare este la fel de realistă. O placă de spumă simulează țesutul muscular, iar limitele sunt identificate de repere naturale Bonelike. Venipunctura și brațele de injecție sunt proiectate cu piei și vene înlocuibile. Sunt disponibile kituri complete de piele de înlocuire și ușor de utilizat. Pentru a prelungi durata de viață a fiecărui set de piele/venă, este disponibil un etanșant de aerosoli pentru a sigila punctele în tub și pentru a preveni scurgerea.

Include un braț cu piele, ac de calibru 22, set de fluturi, set de perfuzie, seringă de 3 cmc, seringă de 12 cmc, un sânge de viață/formă de formare, pungi de alimentare cu lichide, manual de instrucțiuni și carcasă de transport dur. Stand de alimentare cu lichide nu este inclus. Dimensiune: 35 "x 12" x 6 ".

ATENȚIE: Utilizați numai înlocuirile . Nu folosiți tuburi convenționale din latex. Acest lucru va provoca defecțiunea simulatorului.


Life/form
1018083 [W44002]
5 Produse

Referințe specifice