Badminton Air Shuttle 2.0

Badminton Air Shuttle 2.0


59,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Fluturas oficial AirBadminton, aprobat de Federația Mondială de Badminton (BWF). Acest AirShuttle 2.0 a fost conceput pentru a oferi condiții bune de joc în condiții de vânt de până la 12 km/h.

AirBadminton, noul joc dezvoltat de Federația Mondială de Badminton (BWF), este conceput pentru a crea oportunități pentru persoanele de toate vârstele și abilitățile de a juca badminton pe diferite suprafețe, inclusiv pe suprafețe dure, de iarbă și de nisip în parcuri, grădini, străzi, locuri de joacă și plaje. AirBadminton este o versiune interesantă, nouă și plină de energie a sportului Badminton și își propune să inspire mai mulți oameni să joace mai mult badminton în mai multe locuri.

Acest nou joc în aer liber se joacă cu un nou fluturas de exterior, AirShuttle, cu durabilitate, stabilitate și rezistență sporită la vânt (până la 12 km/h) pentru a permite oamenilor să aibă o experiență mai pozitivă de badminton în aer liber.

Acest joc se joacă, de asemenea, pe noi dimensiuni ale terenului, ceea ce îl face mai potrivit pentru a fi jucat în medii în aer liber. Terenul de 16 m lungime și 6 m lățime (5 m la simplu) include o zonă moartă de 2 m de fiecare parte a fileului, unde naveta nu are voie să atingă solul și unde jucătorul nu poate intra pentru a lovi AirShuttle.

AirBadminton poate fi jucat la simplu, dublu și chiar triplu! Regulamentul standard de badminton se aplică pentru AirBadminton, cu excepția evenimentului de triplu. La triplu se joacă în echipe de trei persoane, fiecare conținând cel puțin o jucătoare. Un jucător nu poate lovi două lovituri consecutive. Această regulă creează mai multă mișcare și crește elementele tactice ale jocului.

megadivers3
100 Produse

Referințe specifice