Mini Cardiogoal poartă

Mini Cardiogoal poartă


389,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Această poartă mobilă ușoară, ușor de asamblat, este un instrument valoros și ușor pentru a lucra la abilitățile motorii, cum ar fi aruncarea unei mingi către o gaură centrală verticală (diametru: 30 cm). Această poartă vă permite, de asemenea, să lucrați la abilități precum coordonarea, memorarea, recunoașterea culorilor și a numerelor, marcarea punctelor și primele calcule. Mai presus de toate, această poartă verticală este ideală pentru a învăța elementele de bază ale noului sport Cardiogoal și este, prin urmare, instrumentul ideal pentru introducerea acestui nou sport de echipă fair-play pentru copiii mici.

Această poartă a fost dezvoltată special pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani și este excelentă și pentru educația fizică adaptată (utilizatori de scaune cu rotile).

Geantă de transport inclusă pentru depozitare și transport ușor.

Cardiogoal este un nou sport de echipă care pune față în față două echipe mixte de 6 jucători: 4 jucători pe teren și 2 înlocuitori care intră și ies liber. Jocul constă în trecerea mingii prin unul dintre cele trei cercuri colorate (galben-albastru-roșu) plasate vertical la o înălțime totală de 3 metri.

Fiecărei culori de cerc îi corespunde un număr de puncte (roșu: 15 puncte, albastru: 10 puncte, galben: 5 puncte). Echipa care are cele mai multe puncte câștigă jocul.

Cardiogoal este un sport inspirat de testul Luc-léger (test de rezistență și viteză) și de diverse alte sporturi precum Ultimate, baschet, handbal sau fotbal american. Bazat pe atac-apărare, oferă un joc rapid și eficient pentru dezvoltarea cardio, a rezistenței, a rezistenței, a vitezei, a îndemânării, a tehnicii, a spiritului de echipă și a fair-play-ului (contactul este interzis).

Cardiogoal poate fi practicat de la o vârstă foarte fragedă și este potrivit și pentru jucătorii în scaun cu rotile. Acest sport poate fi practicat oriunde: în interior, pe iarbă, pe nisip sau pe teren sintetic.

megadivers22
100 Produse

Referințe specifice