Cardiogoal classic school set

Cardiogoal classic school set


7.499,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Acest kit este ideal pentru a practica sportul Cardiogoal la școală. Setul nostru pentru școală Cardiogoal Classic include: 2 porți Cardiogoal din aluminiu, 2 baze roșii mari, 2 stâlpi galbeni scurți, 3 mingi Twist colorate (1 galbenă, 1 roșie, 1 albastră), 1 geantă de transport, 1 cronometru, 3 cartonașe de culori (1 roșie, 1 albastră și 1 galbenă) și un ghid de activități (în EN, FR, DE, NL).

Cardiogoal este un nou sport de echipă care pune față în față două echipe mixte de 6 jucători: 4 jucători pe teren și 2 înlocuitori care intră și ies liber. Jocul constă în trecerea mingii printr-unul dintre cele trei cercuri colorate (galben-albastru-roșu) plasate pe verticală la o înălțime totală de 3 metri. Fiecărei culori de cerc îi corespunde un număr de puncte (roșu: 15 puncte, albastru: 10 puncte, galben: 5 puncte). Echipa care are cele mai multe puncte câștigă jocul.

Cardiogoal este un sport inspirat de testul Luc-léger (test de rezistență și viteză) și de diverse alte sporturi precum Ultimate, baschet, handbal sau fotbal american. Bazat pe atac-apărare, oferă un joc rapid și eficient pentru dezvoltarea cardio, a rezistenței, a rezistenței, a vitezei, a îndemânării, a tehnicii, a spiritului de echipă și a fair-play-ului (contactul este interzis).

Cardiogoal poate fi practicat de la o vârstă foarte fragedă și este potrivit și pentru jucătorii în scaun cu rotile. Acest sport poate fi practicat oriunde: în interior, pe iarbă, pe nisip sau pe teren sintetic.

megadivers11
100 Produse

Referințe specifice