Big Red Base with casters

Big Red Base with casters


659,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Această nouă generație a bazei Big Red permite un pas înainte pentru unul dintre produsele noastre de mare succes. Au fost adăugate roți de 12 cm pentru a permite deplasarea ușoară chiar și atunci când este încărcată cu nisip (max. 20 kg) sau apă. În plus, peretele său din plastic a fost întărit pentru a o face și mai rezistentă. Este compatibil cu celelalte modele și accesorii modulare ale noastre. Stâlpul nu este inclus.

Sistemul Big Red Base este o bază pentru extinderea liniei de sporturi, jocuri și activități precum tenis, badminton, volei, baschet... Designul sistemului vă permite să începeți de la mic și să vă extindeți în funcție de cerințele programului și de buget. Baza Big Red poate fi umplută cu nisip sau apă (maxim 20 kg) pentru mai multă stabilitate și o utilizare optimă. Baza de înaltă calitate, construită din plastic, este incredibil de puternică și rezistentă.

Au fost adăugate roți de 12 cm pentru a face ca deplasarea bazei să fie extrem de ușoară chiar și atunci când este umplută.

megadivers5
100 Produse

Referințe specifice