RampShot Set

RampShot Set


829,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Setul include două rampe stivuibile (din polipropilenă) cu plase de poartă, patru mingi de joc din cauciuc și instrucțiuni de joc.

Dimensiunea rampei: 57(latime)x56(lungime)x18cm(inaltime). Greutatea rampei: 1,5 kg fiecare. Diametrul mingii: 5,5 cm.

Joc de aruncat 2 contra 2 în interior sau în aer liber, care îi menține pe jucători activi și foarte implicați.

RampShot este un joc foarte interactiv care dezvoltă abilitățile motorii, coordonarea mână-ochi, munca în echipă și distracție plăcută. Trei din patru jucători sunt implicați în fiecare joc în RampShot, ceea ce permite o activitate fizică sporită și implicarea jucătorilor. Jucătorii aruncă și prind mingea pentru puncte și prind ricoșeele de pe rampe pentru aruncări suplimentare. Partea superioară canelată a rampei garantează sărituri imprevizibile care îi mențin pe jucători în mișcare.

Cum se joacă ? Colegii de echipă stau pe părți opuse ale zonei de joc și lucrează împreună pentru a înscrie puncte prin aruncarea și/sau prinderea mingilor. 3 puncte pentru o aruncare direct în plasă. 1 punct dacă coechipierul tău prinde mingea din zbor după ce a ricoșat din vârful rampei. Dacă aruncarea aruncarea aruncătorului este prea scurtă și lovește partea din față a rampei, mingea va ricoșa înapoi în direcția aruncătorului. Membrul echipei adverse poate acum să vină și să prindă mingea pentru a obține o aruncare în plus pentru echipa sa. Prima echipă care ajunge la 15 puncte câștigă!

RampShot oferă 3 versiuni diferite de joc pentru a se adapta tuturor nivelurilor de îndemânare (vezi ghidul de instrucțiuni și videoclipurile online). Jocul este cel mai potrivit pentru copiii cu vârsta de 10 ani și peste.

Rampele RampShot sunt rezistente, portabile, ușoare, stivuibile și rezistente la intemperii.

megadivers33
100 Produse

Referințe specifice