Bonkerball Set

Bonkerball Set


889,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Pachet
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Vă puteți imagina 6 meciuri simultane de softball jucate în același timp și pe același teren? Toate acestea se întâmplă în siguranță, fiind controlate prin culoare. Pentru a diferenția echipele și a evita confuzia, fiecare set este livrat cu 6 perechi de bâte și mingi de culori potrivite. Liliecii sunt confecționați din cauciuc spumă dens și sigur, cu tub interior din plastic de întărire.

Liliac pentru juniori: lungime 69cm, greutate 325g.

Bâtă pentru seniori: lungime 74cm, greutate 390g.

Minge: diametru 9cm, greutate 40g.

Pentru a juca "Bonkerball", aveți nevoie de șase echipe de 5 sau 6 jucători care joacă simultan pe un teren de baschet. Pe marginea terenului se amplasează 2 conuri pentru fiecare echipă. Jucătorii sunt împărțiți în 2-3 jucători de câmp, 1 aruncător, 1 prinzător și 1 bătăuș.

Bătăușul aruncă mingea și o lovește cu bâta. El sau ea aleargă cu bâta în mână (dacă o scapă, trebuie să o ridice), apoi ajunge la celălalt capăt al terenului, trece prin spatele conului și se întoarce la punctul de plecare. În acest timp, jucătorii de câmp trebuie să recupereze mingea cât mai repede posibil și să o returneze prinzătorului în treceri succesive. Când prinzătorul primește mingea, o așează pe con. În cazul în care jucătorul trece de con înainte ca mingea să fie așezată pe el, el sau ea marchează un punct. În caz contrar, nu se înscrie niciun punct. În ambele cazuri, jucătorii schimbă locurile după fiecare rundă, iar o altă persoană trebuie să lovească. Jocul se desfășoară pentru un număr predefinit de runde de bătaie.

Meciurile se joacă fie individual (fiecare jucător își însumează propriile puncte), fie în echipă (însumând punctele tuturor jucătorilor din aceeași echipă, pe același teren).

megadivers7
100 Produse

Referințe specifice