makeblock mBuild Multi Touch

makeblock mBuild Multi Touch


143,84 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Modulul multi-touch constă din mai mulți senzori de atingere, fiecare dintre care poate detecta dacă punctul de atingere corespunzător este atins. Când se atinge un punct de atingere, indicatorul LED al senzorului tactil corespunzător este aprins.

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Modulul multi-touch constă din mai mulți senzori de atingere, fiecare dintre care poate detecta dacă punctul de atingere corespunzător este atins.

De asemenea, puteți extinde punctele de atingere prin cleme crocodiș sau fire, astfel încât modulul multi-touch să poată fi aplicat în mai multe scenarii. De exemplu, puteți folosi o bucată de sârmă pentru a conecta un punct de atingere la un fruct.

Modulul multi-touch poate regla valorile pragului în mod inteligent. De fiecare dată când sistemul pornește, toate valorile de prag sunt resetate. În plus, sensibilitatea modulului multi-touch este programabilă. De exemplu, puteți seta sensibilitatea la mare pentru a implementa atingerea aerului.

Principiul de funcționare

Modulul multi-touch aplică principiul detectării capacității. Există o capacitate inițială (Cp) între un punct de atingere și sol. Când un punct de atingere este atins de dvs. sau de un alt conductor, se formează o altă capacitate. Când se întâmplă acest lucru, capacitatea dintre punctul de atingere și sol se schimbă, iar MCU determină că punctul de atingere este atins.

În concluzie, determinarea atingerii depinde de detectarea modificării capacității și, prin urmare, MCU poate detecta atingerea atunci când nu este atins niciun punct de atingere.

Exemple din viața reală

Unii roboți sunt echipați cu senzori tactili pe spate pentru a detecta dacă sunt atinși de utilizatori.

Ecranul telefonului mobil este un senzor tactil mare și complex.

Specificații

Dimensiuni: 24 × 72 (mm)

Curent de funcționare: 18 mA

1000 Produse

Referințe specifice