Replica Homo Neanderthalensis Skull (La ChapelleauxSaints 1)
Replica Homo Neanderthalensis Skull (La ChapelleauxSaints 1)
Replica Homo Neanderthalensis Skull (La ChapelleauxSaints 1) Replica Homo Neanderthalensis Skull (La ChapelleauxSaints 1) Replica Homo Neanderthalensis Skull (La ChapelleauxSaints 1) Replica Homo Neanderthalensis Skull (La ChapelleauxSaints 1)

Replica Homo Neanderthalensis Skull (La ChapelleauxSaints 1)


4.700,49 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Gama de cranii antropologice a lui Scientific a fost nou reedificată în întregime. Rezultatele sunt simple de văzut. Modelul de craniu La Chapelle-Aux-Saints este cel mai bun casting produs din copii făcute ale exemplarelor prezentate în colecția de la Institutul de Antropologie și Genetică Umană pentru Biologi de la Universitatea Johann-Wolfgang-Goethe, Frankfurt/Main, Germania. Aceasta înseamnă că toate detaliile din fiecare craniu antropologic pot fi reproduse absolut precis. Această replică unică La Chapelle-Aux-Saints este completată de faptul că o afișează pe un piedestal care conține o hartă de relief a zonei geografice în care a fost găsită specimenul.

Aruncat dintr-o reconstrucție a craniului La Chapelle-Aux-Saints, craniul model este o replică exactă a unuia aparținând unui neanderthal masculin în vârstă de 50-55 de ani din Neanderthalensis, Europa; Omul timpuriu.

Descoperit la ; ; ; ; ; ; ; ; Sudul Franței
Discovery ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; 1908
Age:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ; ; aproximativ 35.000 până la 45.000 de ani
Dimensiuni ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; aproximativ 22x16x22.5 cm 3
Greutate ; ; ; ; ; ; ; ; aproximativ 0,9 kg

Această replică de craniu La Chapelle-Aux-Saints este un instrument excelent pentru predarea și învățarea anatomiei speciilor umane timpurii.
3B Scientific
1001294 [VP751/1]
5 Produse

Referințe specifice