Replica Craniul Homo Rhodesiensis (Broken Hillÿ Woodward, 1921)
Replica Craniul Homo Rhodesiensis (Broken Hillÿ Woodward, 1921)
Replica Craniul Homo Rhodesiensis (Broken Hillÿ Woodward, 1921) Replica Craniul Homo Rhodesiensis (Broken Hillÿ Woodward, 1921) Replica Craniul Homo Rhodesiensis (Broken Hillÿ Woodward, 1921)

Replica Craniul Homo Rhodesiensis (Broken Hillÿ Woodward, 1921)


4.260,19 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Gama de cranii antropologice a lui Scientific a fost nou reedificată în întregime. Rezultatele sunt simple de văzut. Modelul Broken Hill sau Kabwe Skull este cel mai bun casting produs din copii făcute ale exemplarelor prezentate în colecția de la Institutul de Antropologie și Genetică Umană pentru Biologi de la Universitatea Johann-Wolfgang-Goethe, Frankfurt/Main, Germania. Aceasta înseamnă că toate detaliile din fiecare antropologic craniul poate fi reprodus absolut exact. Această replică unică Broken Hill sau Kabwe este completată de faptul că o afișează pe un piedestal care conține o hartă de relief a zonei geografice în care a fost găsită specimenul.

Modelul de craniu uman Broken Hill este o turnare precisă a unei reconstrucții dintr-un exemplar original care a fost descoperit într-un minereu de fier care lucrează la Broken Hill, în Rhodesia de Nord-Vest (Kabwe modern din Zambia). Este un exemplu al omului timpuriu, al speciei homo sapiens rhodesiensis sau a homo erectus rhodesiensis , Craniul având caracteristici care indică ambele acestor clasificări. Din acest motiv, există dezbateri în estimările epocii timpurii ale eșantionului uman, pe baza unor ipotezee diferite.

Un exemplu timpuriu al unui antic homo sapiens (așa cum este clasificat de Henke și Rothe 1994) sau un homo erectus rhodesiensis.
Descoperit la: o peșteră într-un minereu care lucrează la Broken Hill, modernul Kabwe din Zambia
Descoperire: 1921 Vârsta: probabil 150.000 până la 300.000 de ani. Estimările anterioare au fost de 40.000 până la 60.000 de ani.

Această replică a craniului dealului rupt este un instrument excelent pentru predarea și învățarea anatomiei speciilor umane timpurii.
3B Scientific
1001297 [VP754/1]
5 Produse

Referințe specifice