Modul control la distanta pentru monitoarele simulate ale pacientilor REALITi 360
Modul control la distanta pentru monitoarele simulate ale pacientilor REALITi 360
Modul control la distanta pentru monitoarele simulate ale pacientilor REALITi 360 Modul control la distanta pentru monitoarele simulate ale pacientilor REALITi 360 Modul control la distanta pentru monitoarele simulate ale pacientilor REALITi 360

Modul control la distanta pentru monitoarele simulate ale pacientilor REALITi 360



Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Pentru a cere o oferta, nu ezitați să ne contactați!


Cere ofertă

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Modulul de control de la distanță este o actualizare opțională pentru simulatoarele de monitorizare a pacientului Realiti 360. Permite instructorilor să predea de la distanță și să ofere simulări de înaltă fidelitate complet independente de locația locului de pregătire clinică. Simularea distanței de la distanță (RCD) cu modulul de control ISIMULE REALITI 360 este soluția ideală pentru orice pregătire de instruire în care o prezență fizică și o validare a simulării medicale nu poate fi oferită.
  • Telecomanda ușor de utilizat pentru simularea bazată pe distanță
  • Nu este necesar un hardware suplimentar
  • Funcționează cu simulatoare de monitorizare a pacienților Realiti 360
  • Conexiune stabilă între instructor și stagiar pe internet
  • Permite învățarea la distanță pentru simulări de înaltă fidelitate
  • Poate fi folosit pentru a învăța cursanți individuali, precum și echipe întregi
  • Funcționează la orice distanță, atâta timp cât sunt furnizate conexiuni stabile pe internet
Cum funcționează telecomanda pentru simularea bazată pe distanță?
Cu modulul de control de la distanță, instructorul poate funcționa de pe un loc de control al distanței. Aceasta mai poate camera, un alt campus sau chiar o altă țară. Conexiunea ușor de configurat necesită o conexiune activă la internet în ambele locații, iar monitorul pentru pacienți stagiar, graficul și camera trebuie să fie conectate la un WiFi pentru a asigura conectivitatea adecvată. Modulul funcționează cu fiecare sistem de simulare Realiti 360 ( Go , plus și pro ) și nu este nevoie de hardware suplimentar. Cu modulul de control de la distanță, experiența de învățare pentru cursanții pe distanță devine comparabilă cu interacțiunea într-un laborator de simulare și nu există nicio limitare la distanța dintre instructor și locul de instruire.

iSimulate continuă să inoveze piața de simulare medicală
Fondată în 2011, iSimulate a crescut rapid pentru a fi lider global în simularea monitorizării pacientului și a semnelor vitale monitorizarea simulării și a fost achiziționată de în ianuarie 2020. Cu modulul telecomandă , iSimulatee a avut din nou încă o dată din nou s -a dovedit a fi lider în inovație și orientarea către clienți pe piața de simulare a pacientului. Soluția lor oferă educatorilor clinici de pe glob o soluție de încredere și ușor de utilizat pentru a-și ajunge la cursanți complet independenți de locația lor. Tot ce ai nevoie este o conexiune stabilă la internet.

iSimulate
8001015
5 Produse

Referințe specifice