LIFEPAK 20 - Simulare monitor al pacientului pentru Realiti 360
LIFEPAK 20 - Simulare monitor al pacientului pentru Realiti 360
LIFEPAK 20 - Simulare monitor al pacientului pentru Realiti 360 LIFEPAK 20 - Simulare monitor al pacientului pentru Realiti 360

LIFEPAK 20 - Simulare monitor al pacientului pentru Realiti 360



Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Pentru a cere o oferta, nu ezitați să ne contactați!


Cere ofertă

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Monitorul simulat de pacient „LifePak 20” este o simulare opțională de ecran de marcă premium, care funcționează cu Realiti 360 Vital Sign Monitor și aplicația Defibrilator. Este conceput pentru a fi utilizat cu sistemele de simulare a monitorizării pacientului Realiti Plus și Realiti Pro de către iSimulatee.
;
Instructorii pot adăuga cu ușurință scenarii de antrenament sau descărcați scenarii noi de pe platforma Communiti Realiti 360.
;
Realiti 360 Premium imită interfața de utilizator a mai multor producători de monitorizare a pacienților și defibrilatori. Prin colaborarea cu producătorii de defibrilator popular și de monitorizare, iSimulatee a creat interfețe hiper-realiste care arată și funcționează ca monitoarele de semn vitale și defibrilatoarele reale utilizate la punctul de îngrijire. Selecția actuală și în creștere a monitoarelor și defibrilatoarelor pacienților permite studenților să experimenteze un număr semnificativ de monitoare și defibrilatoare pe care le -ar putea întâlni în carierele lor EMT sau în spital.
;
Pe baza nevoilor individuale de instruire și a configurației produsului, utilizatorii pot selecta unul sau mai multe dintre aceste ecrane de afișare premium pentru antrenamentele lor de simulare.

Simularea monitorului pacientului „LifePak 20” oferă utilizatorilor Realiti 360 opțiunea de a antrena echipele BLS și ALS în defibrilație externă automată (AED) și defibrilare manuală în monitorizarea pacienților în timp ce se află pe căruțele de accidente IR în transport. Această simulare a ecranului imită perfect „LifePak 20”, inclusiv toate caracteristicile sale de marcă.
iSimulate
8000972
5 Produse

Referințe specifice