Seeed Grove - Senzor de lumină v1.2

Seeed Grove - Senzor de lumină v1.2


53,70 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP

Grove - Senzor de lumină v1.2 este un modul analog și poate scoate diverse semnale electrice care pot fi convertite în diferite game. Acesta integrează fotorezistor LS06-S, o fotodiodă foarte sensibilă și fiabilă, pentru a detecta intensitatea luminii în e

Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Caracteristici

Ușor de utilizat: interfațat cu portul Grove, doar plug-and-play

Fiabilitate și sensibilitate mai mari în comparație cu senzorul de lumină Grove 1.0

Timp de răspuns scurt: 20 ~ 30 milisecunde

Amprentă mică

Recunoaște un spectru mai larg

 

Descriere

Ca o versiune actualizată a Grove - Light Sensor 1.0, Grove - Light Sensor v1.2 este un modul analog și poate scoate diverse semnale electrice care pot fi convertite în diferite intervale (depinde de convertorul analog-digital de pe dvs. placa de control.De exemplu, poate ieși 0-255 pentru un ADC de 8 biți). Este un modul senzor LDR perfect pentru măsurarea luminii, detectarea luminii și comutatorul controlat de lumină.

În comparație cu Grove - Light Sensor 1.0, Grove - Light Sensor v1.2 are ca scop măsurarea nivelurilor de lumină, dar cu o fiabilitate și o sensibilitate mai ridicate. A înlocuit tradiționalul LDR GL5528 (rezistor dependent de lumină) cu fotorezistor LS06-S, o fotodiodă de înaltă sensibilitate și fiabilă, pentru a detecta intensitatea luminii din mediu. Rezistența fotorezistorului scade atunci când intensitatea luminii crește. De asemenea, un cip dublu OpAmp LM358 la bord produce o tensiune corespunzătoare intensității luminii (adică pe baza valorii rezistenței). Semnalul de ieșire de la acest modul va fi HIGH în lumină puternică și LOW în întuneric.

Și la fel ca alte module Grove, este interfațat cu portul Grove, ceea ce vă poate economisi multă muncă în cablare. Va fi o alegere perfectă dacă sunteți în căutarea unui senzor de lumină Arduino plug-and-play în afară de senzorul tradițional LDR Arduino și senzorul de fotocelule Arduino.

Aplicații

Măsurarea luminii

Detector de lumină

Comutator controlat de lumină

Dispozitiv de acasă inteligent

 

Detalii tehnice

Dimensiuni 20mm x20mm x18mm

Greutate G.W 8g

Excluderea bateriei

Tensiune de funcționare (V) 3-5 V

Curent de funcționare (mA) 0,5-3 mA

Timp de răspuns 20 ~ 30 milisecunde

Lungime de undă maximă 540 nm

Phototriode GL5528 (fișă de date)

Lista de materiale

Grove - Senzor de lumină V1.2 1

Cablul Grove 1

1000 Produse

Referințe specifice