Simulator de cricotirotomie
Simulator de cricotirotomie

Simulator de cricotirotomie


12.352,19 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Simulatorul de cricotirotomie a fost dezvoltat pentru învățarea și practicarea tehnicilor necesare pentru a efectua proceduri de ac sau cricotirotomie chirurgicală. Paramedicii, EMT -urile, medicii de luptă, asistenții medicali de zbor, anestezistii și alți personal medical de urgență vor avea posibilitatea de a -și consolida capacitatea și încrederea de a efectua sau de a ajuta la implementarea căilor respiratorii chirurgicale. ;
  • ; repere anatomic precise ajută la formarea site -ului și permit acțiuni rapide.
  • ; gâtul hiperextended permite utilizatorului să stabilească site -ul de inchzie adecvat. Traheea în simulator ; este înlocuibilă, pe măsură ce calea aeriană trece complet de sus în jos. Acest lucru permite verificarea stilului ; și plasarea obturatorului odată ce a fost făcută inchzia.
  • ; complet cu un bărbie și gât cu dimensiuni complete, legăturile pot fi utilizate pentru a ține obturatorul într-o poziție sigură. Inflația plămânului simulat verifică plasarea corectă.
Include simulatorul cu bază, șase piei de gât înlocuibile, șase inserții de trahee adulte (patru rigide, două moi), șase inserții de trahee pentru copii (patru rigide, două moi), două plămâni simulați, manual de instrucțiuni și carcasă de transport.


Life/form
1020255
5 Produse

Referințe specifice