Manechin piept cu braț standard, ton deschis - Chester
Manechin piept cu braț standard, ton deschis - Chester
Manechin piept cu braț standard, ton deschis - Chester Manechin piept cu braț standard, ton deschis - Chester Manechin piept cu braț standard, ton deschis - Chester Manechin piept cu braț standard, ton deschis - Chester Manechin piept cu braț standard, ton deschis - Chester

Manechin piept cu braț standard, ton deschis - Chester


11.650,09 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

A fost un standard al industriei de când a fost dezvoltat de VATA în 1986 pentru predarea îngrijirii liniei centrale. Zona toracică dreaptă a modelului are un cateter central tunelat de 9,6FR care este vizibil până la claviculă. Manșeta de dacron de pe acest cateter este, de asemenea, evidentă. Vena jugulară externă este ușor ridicată cu o deschidere pentru a atașa un cateter cu Triple Lumen. Există, de asemenea, o deschidere în zona pieptului superior pentru plasarea unui cateter subclavian. ;
;
Simulați accesarea următoarelor plasamente IVAD în acest model de simulare medicală: „normal”, „basculare”, „rătăcire” sau plasat profund în zona pieptului stâng. Accesul cu succes este confirmat de o întoarcere „de sânge”. Lichidul poate fi infuzat și „sânge” retras din toate liniile.
;
Brațul are un PICC dublu 5FR care iese din vena bazilică din zona bicepului interior, care este în prezent site -ul preferat pentru plasare. ; Vena basilică este ușor crescută pentru o identificare ușoară. ; De asemenea, este prezentat un cateter pre-poziționat 20G IV în antebraț.
;
Este un instrument excelent pentru predare, testarea competențelor, evaluarea competențelor, perfuzia de fluide, retragerea „sânge” și tehnicile de acces la pansament asociate cu dispozitivele de acces central.
;
Inclus:
Clapeta pielii pieptului - 0405
Portul de practică - 0406
CVC tunelat - 0407
Dual PICC 5FR - 0408
Insert de acces „Wandering” - 0420


VATA
1021821
5 Produse

Referințe specifice