Portable and adjustable pickleball tennis net

Portable and adjustable pickleball tennis net


879,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Jocul de pickleball sau de tenis merge acolo unde mergi tu cu acest set portabil de pickleball. Aranjați un meci de pickleball sau tenis oriunde există o suprafață plană. Această plasă de tenis pickleball rapidă și ușoară, superportabilă, este perfectă pentru antrenament sau pentru un joc amical. Plasa de 81 cm înălțime trece peste cadrul metalic prin intermediul unor manșoane laterale ușoare și dispune de bandă superioară de înaltă vizibilitate și curele de tensionare ușoară. Plasa regulamentară de 6,4 m (plus mâneci late de 10 cm pe fiecare parte) este reglabilă la lungimi de 5,5 m și 4,6 m pentru a fi folosită pe suprafețe de joc mai mici. Cadrul de susținere este fabricat din metal tubular durabil și este format dintr-o bară transversală de 6,4m și două suporturi de capăt de 3cm (diametru) x 91,44cm (înălțime).

Setul include o plasă reglabilă, 2 palete de pickleball din lemn cu mânere soft grip, 3 mingi de pickleball de interior (diametru: 74mm, număr de găuri: 26) și o geantă de transport cu fermoar complet.

Pickleball este un sport cu rachetă care combină aspecte din tenis, padel, badminton și tenis de masă. Se joacă cu o rachetă și o minge de plastic perforată pe un teren de badminton, peste o plasă asemănătoare celei de tenis. Pickleball se joacă de obicei în dublu, dar și în simplu pentru cei care caută o provocare mai mare. Este un sport pentru toate anotimpurile, care poate fi jucat atât în interior, cât și în aer liber. Pickleball-ul este foarte distractiv de jucat pentru toate vârstele și nivelurile de joc. Regulile, echipamentul și dimensiunile jocului creează un sport unic care oferă schimburi lungi și dinamice pe tot parcursul jocului. Acest sport dezvoltă coordonarea mână-ochi, agilitatea și strategia.

megapickle10
100 Produse

Referințe specifice