Portable pickleball PRO Net set

Portable pickleball PRO Net set


1.739,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Acest set de plase portabile poate fi montat foarte rapid și fără unelte. Plasa sa din nailon corespunde specificațiilor oficiale de Pickleball, măsurând 6,70 m (l) x 0,86 m (h).

Cadrul din oțel robust, acoperit cu pulbere, oferă o protecție excelentă pentru utilizarea instituțională. Designul dreptunghiular al curelei centrale și stâlpul central mențin o înălțime constantă a plasei și accelerează și mai mult timpul de asamblare. Curelele de reglare de pe marginile plasei asigură o tensiune excelentă a plasei.

Acest sistem de plasă este proiectat pentru utilizare în interior sau în exterior, dar nu lăsați acest produs afară pentru perioade lungi de timp.

Vine cu o pungă de depozitare din nailon pentru depozitare și transport convenabil și cu instrucțiuni de asamblare. Greutate totală: 9,5 kg.

Pickleball este un sport cu rachetă care combină aspecte din tenis, padel, badminton și tenis de masă. Se joacă cu o rachetă și o minge de plastic perforată pe un teren de badminton, peste o plasă asemănătoare celei de tenis. Pickleball se joacă de obicei în dublu, dar și în simplu pentru cei care caută o provocare mai mare. Este un sport pentru toate anotimpurile, care poate fi jucat atât în interior, cât și în aer liber. Pickleball-ul este foarte distractiv de jucat pentru toate vârstele și nivelurile de joc. Regulile, echipamentul și dimensiunile jocului creează un sport unic care oferă schimburi lungi și dinamice pe tot parcursul jocului. Acest sport dezvoltă coordonarea mână-ochi, agilitatea și strategia.

megapickle12
100 Produse

Referințe specifice