Manechin auscultare SAM II - ton inchis
Manechin auscultare SAM II - ton inchis
Manechin auscultare SAM II - ton inchis Manechin auscultare SAM II - ton inchis Manechin auscultare SAM II - ton inchis Manechin auscultare SAM II - ton inchis Manechin auscultare SAM II - ton inchis Manechin auscultare SAM II - ton inchis

Manechin auscultare SAM II - ton inchis


186.127,89 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Manechinul Sam II a fost dezvoltat pentru a fi simplu și ușor de operat. În afara cutiei, SAM II poate fi conectat și setat pentru a învăța sunetele dorite de cardiacă, plămâni, intestin sau bruit. Cardionics a conceput SAM II pentru a crea o experiență de formare a Auscultation Auscultation simplă, dar memorabilă, eliminând complet frustrarea încorporării instrumentelor educaționale complicate în clasă. În afară de predarea abilităților de auscultare către întreaga clasă, elevii își pot exersa și abilitățile practice în auto-studiu cu Torso Sam II fără supraveghere.

Odată cu formarea manechinul Sam II, Cardionics a dus implicarea studenților în educația de ausculare la nivelul următor. Popularul Sam II are forme de undă palpabile și EKG ale fiecărui sunet cardiac. În plus, este disponibil în 7 limbi: engleză, franceză, germană, poloneză, portugheză, rusă și spaniolă. Combinate cu ghidul lecției inclus și fonocardiograme pentru fiecare sunet sau condiție, elevii vor avea acces la tot ceea ce au nevoie pentru a-și stăpâni abilitățile de auscultare-inclusiv recunoașterea unui sunet pulmonar Covid-19.

SAM II conține aproape 100 de sunete cardiace, respiratorii, intestinale și brute normale și anormale de cea mai înaltă și mai clară. Și cu boxele încorporate, studenții se pot ausculta folosind propriul lor stetoscop primind sunete clare. Cu SAM II, nu există perturbarea zgomotului din mecanica interioară.

În greutate de puțin peste 20 de kilograme, Sam II este portabil și ușor de transportat. Instructorii pot aduce SAM II la Laboratorul de competențe, la clasă sau la auditorium - asigurându -se elevilor să petreacă timp adecvat practicându -și abilitățile de auscultare. Profesorii pot juca, de asemenea, videoclipuri cu studii de caz simulate pentru ca studenții să înțeleagă tehnicile de interacțiune profesională-pacientă a asistenței medicale.
;
antrenament de auscultare cu caracteristici SAM II:
  • Biblioteca cuprinzătoare de Auscultare formată din 35 de sunete inimii, 11 combinații de inimă-plămâni, 27 de sunete pulmonare, 11 sunete intestinale și 6 sunete bruit
  • Forme de undă EKG pentru toate sunetele inimii
  • Covid-19 Auscultation Lung Sound
  • Auscultare cu orice stetoscop clinic
  • Puls carotid palpabil
  • Software disponibil în 7 limbi: engleză, franceză, germană, poloneză, portugheză, rusă și spaniolă ;
Detalii tehnice:
  • Livrat cu un laptop cu software preinstalat
  • Cutie de transport vânduta separat < /li>
  • Disponibil în versiunea ușoară și închisă a pielii
  • Asistență tehnică nelimitată
Conținut de livrare:
  • Portable ; Sam II Torso de auscultare masculină
  • Laptop cu software preinstalat
  • Copie digitală a Ghidului lecției Sam ;
  • Manual de utilizare
  • 1 an de Sam Online
  • Asistență tehnică nelimitată ;
SAM II este o fidelitate ridicată, dar simplă de operat manechinul de instruire. Cu o interfață remarcabil de ușor de utilizat, instructorii își pot programa prelegerile în câteva secunde. Când utilizați SAM II, educatorii de simulare pot oferi o varietate de experiențe versatile și personalizabile programelor de pacienți standardizați și examenelor clinice structurate obiective (OSCE).

Achiziționarea SAM II include o licență SAM Online de 1 an. SAM Online este o platformă interactivă de formare online de auscultare online, care oferă studenților și instructorilor acces la o bibliotecă de sunete simulate extinse, ghiduri de lecție pentru peste 60 de condiții și instrumente pentru a grafic progresul învățării. Biblioteca de sunet cuprinzătoare și ajutorul instructorului fac ; sam online ; adecvat pentru fiecare nivel de antrenament de auscultare.

Cardionics
1022476
5 Produse

Referințe specifice