Stetoscop electronic E-Scope
Stetoscop electronic E-Scope
Stetoscop electronic E-Scope Stetoscop electronic E-Scope Stetoscop electronic E-Scope

Stetoscop electronic E-Scope


4.533,89 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Clinic E-Scope este un stetoscop electronic brevetat, care permite utilizatorului să amplifice sau să înregistreze sunetele auscultate ale inimii și pulmonare. Dispune de un design de slick, care îi permite să fie drapat confortabil în jurul gâtului. Cu controalele de volum amplasate pe capul stetoscopului, utilizatorul va găsi e-scop ușor și convenabil de utilizat. Stetoscopul electronic clinic E-Scope face parte dintr-o linie extinsă de soluții clinice pentru auscultare de către cardionici.
;
clinic E-Scope poate fi utilizat cu succes pentru:

predarea

În scop didactic, este posibil ca o a doua persoană să asculte un pacient simultan: E-Scope are o ieșire auxiliară pentru conectarea la un al doilea ascultător sau un dispozitiv de înregistrare. Pentru ca un student să audă ce aude instructorul, conectați stetofonul sau una dintre căștile recomandate cu conectorul de stil USB la ieșirea sunetelor situate pe corpul E-Scope.

înregistrare

Pentru înregistrarea sunetelor auzite prin e-Scope, mufa de ieșire laterală poate fi conectată la dispozitivele de înregistrare. Vă recomandăm să comandați cablul de interfață PC pentru o compatibilitate completă. Conectează E-SCOPE la un computer sau un dispozitiv de înregistrare printr-un telefon stereo de 1/8 inch.

Telemedicină

E-Scope poate fi utilizat pentru trimiterea sunetelor inimii și pulmonare pe linii telefonice sau pe internet folosind un sistem de telemedicină recunoscut, cum ar fi Polycom sau Tandberg. E-SCOPE a fost testat pe scară largă folosind sisteme de teleconferință Cisco.
;
Proprietăți tehnice:
  • Există 32 de pași între cele mai mari și cele mai mici poziții de volum pe E-SCOPE
  • Sunetele inimii au un interval de frecvență de 20-650Hz, în timp ce sunetul respirator este cuprins între 70 și 2000Hz
  • E-Scope este echipat cu un cronometru care va opri instrumentul după aproximativ 1,5 minute pentru a conserva durata de viață a bateriei
Stetoscopul electronic E-SCOPE poate fi utilizat pentru utilizare clinică generală și poate înlocui în siguranță un stetoscop acustic obișnuit, dacă este necesară amplificarea sunetelor din cauza pierderii auzului. Este potrivit pentru asistenți medicali, medici sau orice personal clinic. Pentru utilizare pediatrică, se poate adăuga clopotul de pediatrie specializat opțional pentru a oferi o sensibilitate la sunet mai mare.
;
Conținut de livrare:
  • Un stetoscop electronic clinic E-Scope
  • Pachet accesoriu: o diafragmă pediatrică, clopot pentru adulți din plastic, clopot pediatric din plastic și clopot pentru copii din plastic
  • Ciupercă și vârfuri de urechi din plastic dur
  • Selectarea sfaturilor pentru urechi pentru confortul maxim al utilizatorului
  • Manual de produse
;
căști

E-Scope poate fi utilizat cu o pereche de căști. Oferim următoarea alegere de căști:
  • Căști cu micro USB pentru al doilea ascultător ( 1022488)
  • Căști în stil convertibil cu micro usb (1022487)

;

Cardionics
1021985
5 Produse

Referințe specifice