Pachet clinic online SAM4 - Sunete reale, videoclipuri ecocardiograme transtoracice (TTE), studii de caz
Pachet clinic online SAM4 - Sunete reale, videoclipuri ecocardiograme transtoracice (TTE), studii de caz
Pachet clinic online SAM4 - Sunete reale, videoclipuri ecocardiograme transtoracice (TTE), studii de caz Pachet clinic online SAM4 - Sunete reale, videoclipuri ecocardiograme transtoracice (TTE), studii de caz

Pachet clinic online SAM4 - Sunete reale, videoclipuri ecocardiograme transtoracice (TTE), studii de caz


13.470,79 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Pachetul clinic - Sunete reale, videoclipuri ecocardiograme transtoracice (TTE), Studii de caz oferă studenților dvs. avantajul suplimentar de a avea acces la date autentice și credibile ale pacienților reali înainte de a intra în mediul spitalicesc. Alegând acest pachet alături de licența online SAM4, puteți oferi studenților dvs. adeptul digital pentru a analiza informațiile despre pacient și a oferi informații exacte pentru un set real de asistență medicală.
;
Pentru învățare avansată, acest pachet vă oferă următoarele caracteristici:
;
  1. 24 sunete reale: ; expune -ți elevii la sunete reale ale pacientului, capturați și înregistrați în timpul unui diagnostic real. 24 Sunete reale de înaltă calitate vă pot îmbunătăți auscultarea și îi pot ajuta pe elevi să identifice diferite afecțiuni pulmonare și respiratorii-fără a intra în pacienți reali.
    1. 12 videoclipuri ecocardiograme transtoracice (TTE) : TTE este cel mai frecvent tip de ecocardiogramă și este extrem de benefic să-ți expui studenții la diferite tipuri de rezultate TTE pentru a-și îmbunătăți abilitățile în timpul unei simulări bazate pe scenariu. Pentru aceasta, Cardionics oferă utilizatorilor săi acces la 12 videoclipuri TTE legate de o varietate de sunete de auscultare. Profitați de această caracteristică suplimentară și pregătiți -vă studenții să se pregătească înainte de a intra într -un mediu spitalicesc.
      1. Videoclipuri de caz: ; Utilizarea studiilor de caz într-un mediu de învățare poate ajuta la îmbunătățirea abilităților de gândire critică a elevilor și la amenajarea procesului de învățare aducând mai multă participare a elevilor. O portretizare a unei interacțiuni reale de pacient-medic la o clinică. Aceste videoclipuri de caz vin, de asemenea, cu sunete de auscultare corespunzătoare și date sumare ale pacientului, inclusiv vârsta, greutatea, rata pulsului, SPO2, temperatura și multe altele.
      2. ;
        Vă recomandăm să încorporați aceste instrumente versatile în prelegerile dvs. împreună cu SAM4 online pentru a vă folosi elevii învățând prin înfățișarea scenariilor clinice realiste pentru o experiență de învățare și mai antrenantă!
        ;
        Conținut de livrare:

        Pachetul clinic Sam 4 online - Sunete reale, videoclipuri transtoracice Echocardiogram (TTE), studiile de caz trebuie să fie achiziționate pe lângă o licență SAM4 online și include 200 de outlinei, pe care fiecare instituție este gratuită să le aloce oricum le place între admin, profesor și outlinei ale studenților. De exemplu, puteți opta pentru a avea 3 outlinei de administrare, 7 outlinei de profesori și 190 de outlinei de studenți.
        ;
Cardionics
8001155
5 Produse

Referințe specifice