PAT - Trainer de auscultare pediatrică, ton ușor al pielii
PAT - Trainer de auscultare pediatrică, ton ușor al pielii
PAT - Trainer de auscultare pediatrică, ton ușor al pielii PAT - Trainer de auscultare pediatrică, ton ușor al pielii PAT - Trainer de auscultare pediatrică, ton ușor al pielii PAT - Trainer de auscultare pediatrică, ton ușor al pielii

PAT - Trainer de auscultare pediatrică, ton ușor al pielii


186.127,89 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Problemele de creștere și dezvoltare pediatrică necesită o atenție atentă pentru a recunoaște semnele și sunetele asociate cu tulburări specifice pediatrice. ; este Torso manechinul perfect pentru simularea asistenței medicale și predarea abilității critice a ausculării pediatrice.

manechinulul simulează anatomia unui copil cu locuri corecte de auscultare pediatrică și a fost dezvoltată pentru a fi ușor de operat. În afara cutiei, poate fi conectat și setat pentru a învăța sunetele dorite cardiace, pulmonare sau intestin. Cardionics a conceput pentru a crea o experiență cuprinzătoare de formare a Auscultation, eliminând complet frustrarea încorporării instrumentelor educaționale complicate în clasă. În afară de predarea abilităților de auscultare către întreaga clasă, elevii își pot exersa, de asemenea, abilitățile practice în auto-studiu ; Torso fără supraveghere.

Conține aproape 100 de sunete cardiace, respiratorii și intestinale normale și anormale de cea mai înaltă calitate. Și cu boxele încorporate, studenții se pot ausculta folosind propriul lor stetoscop primind sunete clare cristaline. Cu Sam, nu există perturbații de zgomot din partea mecanicii interioare.

Sam, manechinul este ușor, portabil și ușor de transportat. Instructorii pot aduce manechinul in laboratorul de competențe, sala de clasă sau auditorium, asigurându -se că elevii petrec timp adecvat practicându -și abilitățile de auscultare. Educatorii pot reda Sunete relevante pentru întreaga clasă, demonstrând o plasare corectă a stetoscopului.
;
antrenament de auscultare ; Caracteristici:
  • Biblioteca completă de auscultare formată din 69 de sunete cardiace, 7 combinații de inimă-plămâni, 18 sunete pulmonare și 4 sunete intestinale
  • Biblioteci și teste pentru a se potrivi cu prelegeri și programe specifice
  • Auscultare folosind orice stetoscop clinic
  • Phonocardiograme pentru fiecare sunet
  • Reglarea volumului personalizat
  • Ghiduri de lecție pentru fiecare condiție ;
Detalii tehnice:
  • Livrat cu un laptop cu software preinstalat
  • Cutie de transport și sistemul de boxe pentru instrucțiuni de grup vândute separat
  • Disponibil în versiunea ușoară și închisă a pielii
  • Asistență tehnică nelimitată ;
Pat ; este o fidelitate ridicată, dar simplă pentru a opera manechinul de instruire. Cu o interfață remarcabil de ușor de utilizat, instructorii își pot programa prelegerile în câteva secunde. Atunci când utilizați Aususcultation Training manechinul Pat, educatorii de simulare pot oferi o varietate de experiențe versatile și personalizabile programelor pacienților standardizați și examenului clinic structurat obiectiv (OSCE).
;
Conținut de livrare PAT:
  • Torso portable ; PAT pediatric auscultare
  • Laptop cu software preinstalat
  • Copie digitală a Ghidului de lecție al lui Pat ;
  • Manual de utilizare digitală
  • Asistență tehnică nelimitată ;
Achiziția PAT ; include un an gratuit de 1 an SAM4 Online Licență. Sam4 online este o ausculare interactivă online Platforma de instruire care oferă studenților și instructorilor acces la o bibliotecă de sunete simulate extinse de sunete pentru adulți și pediatri și ghiduri de lecție pentru peste 60 de condiții. Biblioteca de sunet cuprinzătoare și ajutorul instructorului fac ; sam4 OLLINE OLLINE OLLINE OLLINE OLLINE OLL ; potrivit pentru fiecare nivel de antrenament de auscultare.


Cardionics
1020096
5 Produse

Referințe specifice