Set de pungi cu greutati pentru costume de obezitate pentru adulți - 3 pungi


2.689,39 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Pungile de vinil sunt durabile, ușor de utilizat și ideale pentru adăugarea greutății la costumul de obezitate manechinul. Gențile se încadrează în buzunare proiectate în mod specific pe interiorul costumului de obezitate, permițându-vă să vă faceți manechinul/costumul mai greu în scopuri de antrenament sau testare. Sacii pot fi umplutei cu nisip, pietriș cu pietricele, sare de rocă sau alte substanțe grele care pot adăuga greutate manechinului tău. (Apa nu este recomandată, deoarece scurgerile ar putea deteriora costumul și manechinul)

Sacii de greutate costum pentru adulți vin într -un set de 3 fiecare: 1 pungă mare care se potrivește în interiorul zonei interioare a pieptului costumului și 2 pungi care se potrivesc în fiecare zonă a coapsei costumului. (Costumul se potrivește cu 1 pungă pe coapsă) Geantele au o curea de etanșare în partea de sus pentru a -ți ține substanța în greutate (de exemplu, nisip, pietriș de mazăre, sare de rocă) în siguranță în interiorul geanței și departe de manechinul și costumul tău. Adăugarea greutății la manechinul tău este la fel de simplă ca umplerea pungilor și plasarea lor în pungile din interiorul costumului de obezitate.

Dimensiuni ale pungii cu piept: 9x16inches (volum de 20 litri) Dimensiuni ale pungii cu coapsa: 7x8 inch (5 litri volum)
Sim U Suit
3017845
5 Produse

Referințe specifice