Intoxiclock Pro Software
Intoxiclock Pro Software

Intoxiclock Pro Software


9.460,49 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Intoxlock® Pro este un instrument software folosit pentru a demonstra dinamic și vizual modul în care greutatea, sexul și obiceiul de băut al unei persoane afectează nivelul lor de intoxicație cu niveluri din ce în ce mai mari de consum de alcool și timpul de care are nevoie organismul lor pentru a metaboliza alcoolul până la zero BAC (concentrația de alcool în sânge).

Oamenii pot subestima cantitatea de alcool necesară pentru a-și împinge BAC peste limita legală și perioada de timp pe care o ia corpul pentru a metaboliza alcoolul înapoi la zero BAC. Drept urmare, persoanele care au băut pot crede că sunt bine să conducă și să afle prea târziu, ar fi trebuit să găsească o plimbare alternativă acasă.

IntoxicLock® Pro vă permite să construiți un scenariu de băut pe baza sexului unei persoane, a greutății, a timpului de început, a numărului și a tipurilor de băuturi consumate și a timpului necesar pentru a consuma acele băuturi. Pe baza acestei aporturi, IntoxicLock® Pro calculează și afișează BAC și o numărare digitală în timp real a cât timp este nevoie pentru a reveni la un BAC de 0,0. Puteți adăuga dinamic băuturi într-un scenariu de băut activ și puteți vedea efectul imediat asupra BAC și a timpului la zero. Software -ul IntoxicLock® Pro vine standard cu un ghid digital al utilizatorului și materiale de instruire pentru a ghida livrarea și utilizarea programului.

Noile caracteristici ale Intoxiclock® Pro:
Informații afișate în engleză sau spaniolă cu alte limbi de urmat
Utilizați cu PC și Mac
Funcționează cu un monitor cu ecran tactil (nu este inclus)
Afișează grafic un număr de băuturi și porții de alcool în acele băuturi în timp ce construiți un scenariu de băut
Selectați dintr -un meniu ilustrat de vinuri, băuturi spirtoase și beri într-o varietate de dimensiuni de porții pentru a vă construi scenariul de băut
Un grafic BAC arată BAC -ul calculat al unui participant și ochelarii Fatal Vision® corespunzători care va simula nivelul lor de depreciere
Emojiurile ilustrează efectele nivelurilor BAC asupra emoțiilor și abilităților fizice ale unei persoane
3011777
5 Produse

Referințe specifice