Pachet beat și periculos
Pachet beat și periculos

Pachet beat și periculos


5.735,79 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Băutul și conducerea poate fi o combinație mortală. Un punct demonstrat grafic, în special cu tinerii, prin paharele „bețiv; periculos”. Deoarece simularea ochelarilor de beție este atât de reală și intensă, purtătorii nu pot să nu fie surprinși de realitatea că alcoolul face cu adevărat periculos de conducere.

Pachetul include aceste accesorii interactive: 1 pereche de ochelari, 1 Mașină de control de la distanță (baterii incluse) și 1 set de băuturi.

Mașină de control de la distanță: Această mașină colorată, complet funcțională de 11 ", este perfectă pentru demonstrațiile din clasă. Elevii pot încerca să conducă mașina printr -un curs de conducere îmbunătățit după ce a înființat stâlpii de sticlă care vin cu ea. Le va plăcea acest joc, Și va fi o lecție pe care nu o vor uita curând.

Set de băuturi: Fiecare pahar are o mașină minusculă, „spulberată” încorporată în lichidul său transparent din plastic. Deși își fac rostul fără cuvinte, aceste modele sunt început de discuții excelente.

Ochelarii creează o viziune încețoșată și simulează abilități motorii nesigure, dar nu reflectă un conținut specific de alcool din sânge.
3004612 [W43051]
5 Produse

Referințe specifice