LaserPecker 2 Basic - Taietor si gravator Laser

LaserPecker 2 Basic - Taietor si gravator Laser


11.699,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Gravură super rapidă: Aparatul de gravură cu laser LaserPecker 2 cu tehnologie galvanometrică cu două lentile face ca acest instrument să funcționeze foarte rapid. Viteza maximă de gravură de 600 mm/s, viteza de previzualizare a cadrelor/graficelor de până la 3750 mm/s.

Detalii mai fine: Spotul comprimat al mașinii de gravură LaserPecker este la fel de mic ca 0,05 * 0,05 mm, spotul laser mai mic și focalizarea cu lentilă dublă creează mai multe detalii pentru a vă face lucrările de artă mai realiste.

Funcțional: Mașina de gravură LaserPecker poate grava hârtie, carton, lemn, piele, piele, acrilic, aluminiu anodizat/învelit, oțel inoxidabil etc.

Mai ușor de utilizat: Nu este necesară o asamblare complicată, ceea ce vă permite să începeți mai repede. Configurați în câteva secunde și începeți proiectele dvs. de artizanat. Funcționează cu conexiune pentru Smartphone/PC.

Mai sigur: Cu capacul de protecție cu filtru de lumină albastră și ochelari de protecție, protecția dublă reduce deteriorarea ochilor cu lumină albastră. LaserPecker grabadora laser se oprește automat pentru vibrații, înclinare și supratemperatură.

Produsul contine:

  • Cap laser
  • Suport electronic
  • Ochelari de protectie
  • Adaptor
  • Cablu de date
  • Husa de protectie
pecker2basic
50 Produse

Referințe specifice