LaserPecker 2 Pro - Taietor si gravator laser

LaserPecker 2 Pro - Taietor si gravator laser


14.699,99 lei
cu TVA

Suntem prezenti in SEAP / SICAP
Cantitate
In stoc furnizor

Cere oferta

 

 

Politica de confidentialitate

 

Livrare rapida

 

Te-ai razgandit? Ai retur gratuit in 14 zile de la primirea comenzii

Gravură super rapidă: Aparatul de gravură cu laser LaserPecker 2 cu tehnologie galvanometrică cu două lentile face ca acest instrument să funcționeze foarte rapid. Viteza maximă de gravură de 600 mm/s, viteza de previzualizare a cadrelor/graficelor de până la 3750 mm/s.

Detalii mai fine: Spotul comprimat al mașinii de gravură LaserPecker este la fel de mic ca 0,05 * 0,05 mm, spotul laser mai mic și focalizarea cu lentilă dublă creează mai multe detalii pentru a vă face lucrările de artă mai realiste.

Funcțional: Mașina de gravură LaserPecker poate grava hârtie, carton, lemn, piele, piele, acrilic, aluminiu anodizat/învelit, oțel inoxidabil etc.

Rotatie 360°: Cu ajutorul rolei electrice versatile, aparatul de gravură cu laser LaserPecker 2 poate face gravură rotativă de 360° pe suprafețe cilindrice, gravate, cum ar fi tumbler/creion, precum și gravură mobilă, dimensiune maximă de gravură 100x2000mm.

Mai ușor de utilizat: Nu este necesară o asamblare complicată, ceea ce vă permite să începeți mai repede. Configurați în câteva secunde și începeți proiectele dvs. de artizanat. Funcționează cu conexiune Smartphone/PC.

pecker2pro
50 Produse

Referințe specifice